Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

S'enfonsa el pesquer calero ‘Cavallets' al port de Tarragona després de xocar amb una altra embarcació

02 . Mar, 2017 a les 12:00
per drodriguez a La notícia del dia
3143 reproduccions
L'embarcació de pesca d'encerclament 'Cavallets' de l'Ametlla de Mar, però que està amarrada al port del Serrallo, s'ha enfonsat aquesta passada matinada després que anit xoqués amb una altra embarcació a la zona portuària de Tarragona. Tot i els importants desperfectes materials, no s'ha registrat cap ferit.

Quan el pesquer es disposava a sortir per anar a pescar, vora les 3.30 de la matinada, va col·lidir, per motius que s'estan investigant, amb una gavarra –es tracta d'una embarcació menor auxiliar als vaixells fondejats davant del port tarragoní– que en aquelles hores entrava al recinte portuari.

Després de la col·lisió, s'ha produït una important via d'aigua en l'embarcació calera, que ha tingut temps de navegar fins a la zona de les drassanes, on ha quedat pràcticament enfonsada. El port de Tarragona va activar immediatament el Pla Interior Marítim (PIM) amb fase d'emergència situació 1.

Aquesta és una fase d'alerta en què la situació es pot controlar amb els mateixos mitjans del port, sense necessitar mitjans externs. L'actuació ha estat dirigida per la Capitania Marítima i ha comptat amb la col·laboració del Departament de Medi Ambient del Port i de Salvament Marítim.

Per tal de controlar la situació, s'han realitzat tasques de control per assegurar l'embarcació, a més de posar barreres de protecció al seu voltant de forma preventiva. Tal com estableix el protocol, també s'ha activat l'embarcació Salvamar DIPHDA, que tot i dirigir-se al lloc dels fets però no ha hagut d'actuar.

Aquest dijous al matí, operaris de l'escar treballaven per retirar-lo de l'aigua amb el 'travel-lift' per avaluar els importants danys que ha sofert. S'espera que es pugui reflotar en les pròximes hores.


respostes a "S'enfonsa el pesquer calero ‘Cavallets' al port..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 469,88 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 84
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007