Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

22 gossos participaran dissabte en la tercera edició de la prova de rastre de conill salvatge

16 . Feb, 2017 a les 19:15
per drodriguez a La notícia del dia
1129 reproduccions
Aquest dissabte, 18 de febrer, l'Ametlla de Mar acollirà una nova edició de la prova de rastre sobre conill per a gossos de races com beagle, basset blau o grifon vendeen. La prova està organitzada pel Club Espanyol del Blau de Gascunya, amb la col·laboració del Club Espanyol del Beagle, i és la prova que obre la temporada de proves de rastre.

Aquesta és una de les dues proves que es fan a Catalunya en el calendari anual, dedicades al rastre sobre conill salvatge, junt amb la que té lloc a Altafulla, tot i que n'hi ha d'altres que es fan amb porc senglar.

«Contràriament al que pot semblar, l'objectiu principal de les proves és seleccionar els millors reproductors, tant mascles com femelles, i per això el gos que guanya és aquell que segueix millor, i durant un període més llarg de temps, el rastre d'un conill i no pas aquell que més conills aixeca» explica Àngel Martí, jutge nacional de la Reial Societat Canina d'Espanya i organitzador de la prova local.

Està previst que dissabte s'iniciï la prova, a les 7 h del matí, amb la concentració al bar de la zona esportiva, on es faran les verificacions de la documentació de gossos i el sorteig dels camps. Posteriorment, a partir de les 8 h, els participants es desplaçaran als terrenys de la zona muntanya de la segona fase de Les Tres Cales.

Serà en aquest espai, on hi ha nombroses parcel·les buides, on es desenvoluparà la prova de rastre durant tot el matí. I és que cadascun dels 22 gossos estarà una hora en competició, seguint el rastre dels conills salvatges. Aquesta és una zona on no hi ha activitat de la Societat de Caça La Cala.


respostes a "22 gossos participaran dissabte en la tercera e..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 181
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007