Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Prova de rastreig a l'Ametlla de Mar

26 . Mar, 2010 a les 09:50
3137 reproduccions
En aquestes proves es simula durant una hora una acció de caça real, amb grups de quatre gossos de rastre, sense escopeta i un jutge valora i puntua el treball dels gossos segons l'estil concret de cada raça. La finalitat es poder seleccionar els millors reproductors. A cada participant la "Real Sociedad Canina Española" li lliura un certificat oficial on consten les qualitats de caça del gos en concret. Tot gos que aconsegueix entre 100 i 124 punts obté un certificat de bo per la caça, entre 125 i 149 punts molt bo i de 150 a 200 excel·lent. Per participar els gossos han d'estar inscrits en L.O.E , és a dir, tenir papers i ser una de les races del grup VI, que són tots els sabuesos.

Els propietaris dels vint gossos inscrits es van reunir a la zona esportiva on el jutge internacional de la RSCE Sr. Fermín Zabaleta va realitzar el sorteig dels camps i ordre de sortida entre els participants. Tot seguit, es va donar el tret de sortida al primer lot i durant tot el dia els diferents lots van anar realitzant les proves corresponents als camps assignats al sorteig. A meitat del matí, els participants van gaudir d'un esmorzar popular per gentilesa de la regidoria d'Esports al camp de tir Punta Calda. A la tarda es van donar per finalitzades les probes i el jutge va procedir a la lectura dels rapports, a donar les puntuacions a cada gos i posterior lliurament de premis.

Entre els premiats, des de la Cala es va estar d'enhorabona dins a la categoria de segon millor lot.

Segon millor lot amb 515 punts
Format pels 4 gossos de la raça basset hound següents:

Coco de Sierra Lebrera, propietat de Angel Martí Callau 130 punts (Molt bo)
Vilma, propietat de Angel Martí Callau 135 punts (Molt bo)
Heura de Arimarmes, propietat de Angel Martí Callau 125 punts (Molt bo)
Chova de Sierra Lebrera, propietat de Sergi Monlleó Monlleó 125 punts (molt bo).


respostes a "Prova de rastreig a l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007