Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sempre amb tu - 163

14 . Set, 2016 a les 13:15
per gfigueres a Sempre amb tu
1362 reproduccions
Benvingudes i benvinguts a una nova edició del programa Sempre amb tu, el magazín dels migdies de La Cala RTV. En aquest episodi núm. 163, d'avui dimecres dia 14 de setembre, hem tractat les següets seccions:

LES NOTÍCIES

- L'Institut Candelera compta aquest curs, i per primera vegada, amb 4 línies de primer d'ESO
- L'R16 continua amb els retards crònics tot i les modificacions horàries i la reparació de l'enclavament de Mont-roig
- Les 25 candidates al certamen Miss World Spain realitzen activitats nàutiques a l'Ametlla
- El futbol base de l'Ametlla de Mar es posa a punt per la temporada

SALÓ DE LECTURA

Els dimecres seurem còmodament amb Dani Boquera per proposar-vos interessants recomanacions literàries que podeu trobar a la biblioteca Doctor Frias. Aquesta setmana us farem un tastet de les novetats, que ja estan disponibles, i que explicarem en els pròxims programes; i també ens fixarem amb Chufo Llorens, considerat el Ken Follet espanyol.

L'ENTREVISTA
Aquest dimecres tancarem la part dedicada als centres dependents del Departament d'Ensenyament amb l'Institut Escola de Capacitació Nauticopesquera de l'Ametlla de Mar. L'arrencada del curs escolar, els projectes que impulsaran enguany, i ser la seu de l'intercanvi Erasmus entre 5 països són alguns dels temes que tractarem amb Miguel Sáinz de Aja, director d'aquest centre de formació professional.

FEM PARLAR
I les nostres col·laboradores més joves, la Laura Brull i la Rut Gonzàlez, no faran «vacances» aquesta temporada i ens proposaran temes d'interès per la joventut calera. Aquesta setmana, no podien tornar a l'escola sense fer un repàs a què suposa tornar a la rutina de l'hivern.


respostes a "Sempre amb tu - 163"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,14 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 91
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007