Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Club de Twirling de l'Ametlla de Mar organitza un stage internacional

01 . Set, 2016 a les 12:00
per drodriguez a La notícia del dia
1417 reproduccions
El Club de Twirling de l'Ametlla de Mar organitza els dies 3 i 4 de setembre un stage de formació, per vuitè any consecutiu, amb la presència de dos professors de la selecció francesa de twirling. Aquesta és una molt bona oportunitat pels practicants d'aquesta modalitat esportiva, donat que si no fos així, difícilment es podria tenir accés a professionals d'aquest nivell. Es tracta d'Alexandra Royer i Alexandre Claveau, subcampions del món i campions d'Europa.

Aquest és el motiu de la bona acollida de l'stage, que aquest any comptarà amb una quarantena d'alumnes procedents de diversos clubs de Madrid, Barcelona, Tordera, Blanes, Amposta, Alcanar, membres del club local i una alumna vinguda expressament d'Anglaterra. Això demostra, segons Hero Tello del Club de Twirling de l'Ametlla de Mar, «que l'stage s'està començant a fer gran i a tenir ressò a fora d'aquí».

A més l'stage té un altre interès per al Club de Twirling de l'Ametlla de Mar, ja que els seus integrants tenen la possibilitat exclusiva d'assistir a classes de formació prèvies a l'stage, que es financen amb els ingressos de les quotes. «A més d'oferir formació a altres clubs, aprofitem per treballar en exclusiva dos dies amb els professors amb l'objectiu d'aprendre nous moviments i propostes que aplicarem a les coreografies de la pròxima temporada» explica Tello.

Dins de les activitats complementàries que s'oferiran a l'stage, les monitores locals Mireia Fortuna i Agnès Balfegó impartiran classes de gimnàstica i dansa. L'stage tindrà lloc al poliesportiu a partir de dissabte dia 3 de setembre a les 9 h del matí i clourà diumenge al voltant de les 19 h de la tarda.


respostes a "El Club de Twirling de l'Ametlla de Mar organit..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1066,66 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 97
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007