Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La campanya ‘Veure per aprendre' torna a l'Escola Sant Jordi

19 . Mai, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1709 reproduccions

Un de cada tres casos de fracàs escolar s'associa a una mala visió. Així ho recull un informe de l'associació Visión y Vida que té com a objectiu conscienciar a pares, famílies i professors sobre la importància de tenir cura de la salut visual dels més petits. És per això que, per segon any consecutiu, l'Escola participa en la campanya prevenció i conscienciació ‘Veure per aprendre'.


El projecte, que es realitza aquest dijous i divendres, consisteix a fer un 'screening' visual als alumnes de segon de primària de l'Escola, sense cap cost per a les famílies. L'any passat, un 10% dels alumnes de segon de primària van mostrar alguna deficiència al 'screening' visual. 


El centre de primària és un dels cinc-cents que aposten per aquesta campanya, de la mateixa manera que ho fa l'òptica Punt Visual, sent un dels 1.500 centres voluntaris de tot l'Estat que participen.


L'òptica i optometrista Helga Cid, ha explicat que «es fa un 'screening' visual als nens de segon de primària perquè és quan ja han de tenir assolida la lectoescriptura. Consisteix en una sèrie de proves per detectar algun problema, quan ho detectem fem un informe als pares i recomanem que facin un examen complet».


Dins de la tasca de sensibilització, el web www.verparaaprender.es posa a disposició de les famílies una àrea de consells i jocs infantils, amb els quals els nens podran aprendre, per exemple, a detectar possibles problemes visuals.respostes a "La campanya ‘Veure per aprendre' torna a l'Esco..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 422,66 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 143
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007