Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Espectacular Freestyle Show de La Cala Gas Els riders Antonio Navas i Marc Piñol protagonitzen una jornada inoblidable pels aficionats al motor.

24 . Mai, 2013 a les 13:24
per gfigueres a La notícia del dia
3108 reproduccions
Els riders Antonio Navas i Marc Piñol protagonitzen una jornada inoblidable pels aficionats al motor.
Diumenge 26 de maig la zona esportiva de l'Ametlla de Mar serà el circuit improvisat d'una nova edició del Freestyle Show Inside FM, espectacle d'acrobàcies amb moto, que protagonitzaran els riders Antonio Navas i Marc Piñol, pilots que van estar presents als X Games que s'han celebrat aquest mes de maig a Barcelona, i el darrer, escollit Rookie de l'any. Aquest darrer any han portat el seu espectacle arreu del món saltant a China, Abu-Dabi, sud de França, Madrid, Suïssa, Àustria, Anglaterra, Belgrad, Emirats Àrabs, entre d'altres.
Organitzat per La Cala Gas, la jornada començarà a les 12 del migdia i s' allargarà fins a les 17h, amb diverses tandes i sessions d'acrobàcies que aixecaran els aplaudiments i l'adrenalina dels presents.
"Esperem que vingui molta gent a gaudir de l'espectacle. És molt impressionant veure les acrobàcies de tant a prop. A més,  també és molt recomanable per als xiquets que poden, fins i tot, conèixer els pilots", expliquen Rosita Garcia i Celine Borràs de la Cala Gas.
Les entrades costaran 15 euros que a més de l'espectacle, inclouen una rostida i una consumició, a més de participar en un sorteig d'un cap de setmana a l'Hotel Ametlla de Mar.


respostes a "Espectacular Freestyle Show de La Cala Gas Els ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,34 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 61
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007