Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

'Un novembre dolç' amb tallers de cuina és l'aposta formativa per aquest mes des del Telecentre

08 . Nov, 2016 a les 14:45
per drodriguez a La notícia del dia
1049 reproduccions
Aprendre a fer plum-cakes o pastes seques, fer postres sense productes d'origen animal o conèixer més de la cuina vegana. Són les accions formatives que el Telecentre de l'Ametlla de Mar ha programat per aquest novembre. Uns tallers de cuina que estan en la línia de continuar apostant per l'àmbit artesanal entre les propostes que ofereix la regidoria de Formació i Treball.

El primer dels tallers, el de plum-cakes, s'inicia aquest dissabte 12 de novembre; el seguiran el de cuina i postres vegans el 19 i 26 d'aquest mes, respectivament. I clourà aquest 'novembre dolç' el taller de pastes seques el pròxim dimarts 29. Les inscripcions estan obertes al Telecentre.

Finalitza el curs d'auxiliar en vivers i jardins

Els tallers artesanals són una aposta del Telecentre com també ho és la formació per aturats i per a treballadors en actiu. Per una banda, el passat 31 d'octubre va finalitzar el curs intensiu d'auxiliars en vivers i jardins de 50 hores, orientat a persones en situació d'atur.

Els nou alumnes que van formar el curs, van rebre competències en producció i maneig de plantes, marcatge de zones de plantació, preparació del terreny, neteja, conservació de l'equip, tècniques de reg i tractaments fitosanitaris. Les classes van ser tant teòriques com pràctiques.

Arrenquen un curs d'aparadorisme i un altre d'atenció al públic en francès

Per l'altra banda, aquesta passada setmana van iniciar-se dos cursos subvencionats per a treballadors en actiu, adreçats tant a autònoms com a treballadors de règim general. Un dels cursos és d'aparadorisme i l'objectiu és donar competències que permetin millorar l'estat de l'establiment, potenciant la creativitat a l'hora de decorar un aparador, creant des de l'esbós inicial fins a la realització del seu aparador.

L'altre curs és d'atenció al públic en llengua francesa, i els continguts van adreçats a presentacions i descripcions de productes, respostes a les preguntes dels clients i converses en un establiment. Ambdós cursos s'imparteixen dos dies a la setmana al Telecentre.


respostes a "'Un novembre dolç' amb tallers de cuina és l'ap..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 141,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007