Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Banda de la Cala participa en el Dia Mundial del Turisme a les comarques de Girona dedicat enguany al poble francès

01 . Oct, 2016 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1144 reproduccions
La Banda de la Cala va participar, aquest dilluns, en l'acte que la Federació d'Hostaleria de les comarques de Girona va organitzar per celebrar el Dia Mundial del Turisme –commemorat dimarts–, i que estava dedicat a homenatjar França. Els hotelers gironins, volien d'aquesta manera, mostrar suport al poble francès pels atacs rebuts i per la seva fidelitat turística. És el segon cop que la banda de l'Ametlla de Mar participa en aquest acte, que enguany va tenir com escenari el castell de Biart (Alt Empordà).

«Va ser tot un èxit i ens han proposat que l'any vinent hi tornem un altre cop» explica Emilio Cabello, director de la Banda, que detalla que van estar «dues hores fent un concert per amenitzar el dinar dels assistents a l'acte» i afegeix que «és una injecció econòmica important per poder fer activitats durant l'any». A part, també van participar en els actes institucionals i protocol·laris.

La Banda de la Cala no s'atura i dissabte serà una de les 30 bandes que participarà en la Trobada de Bandes de Catalunya a Deltebre, en la seva 35a edició. Està previst que més de 1400 músics participin en aquesta trobada que organitza la Federació Catalana de Societats Musicals. Com a novetat d'enguany, a més s'ha convidat la comarca valenciana del Baix Maestrat, que serà representada per la banda de Rossell.


respostes a "La Banda de la Cala participa en el Dia Mundial..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007