Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Banda de la Cala participa en el Dia Mundial del Turisme a Girona

26 . Set, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
2131 reproduccions
I la Banda de la Cala va participar, aquest dilluns, en l'acte que la Federació d'Hostaleria de les comarques de Girona va organitzar per celebrar el Dia Mundial del Turisme. En aquesta ocasió s'ha repetit l'escenari del castell de Biart, a l'Alt Empordà, on l'any passat ja hi va participar la banda calera. 

De fet, són ja tres els anys que hi participen en aquesta trobada anual del sector de l'hostaleria i el turisme gironí. El director de la Banda de la Cala, Emilio Cabello, ha anunciat que l'any vinent han tornat a estar convidats a la celebració. 

Cabello ha explicat que «enguany van haver-hi algunes novetats respecte a altres anys. Ens va acompanyar el tenor Jesús Piñeiro, un cantant molt reputat, de gran categoria, que va cantar alguns fragments com 'La donna è mobile', la cançó de 'Con Te Partirò' de Andrea Bocelli, la sardana 'l'Empordà' i 'Els Segadors'. Després vam fer l'habitual concert mentre tot el sector de l'hostaleria de Girona degustaven el menú que van preparar els restauradors. Vam estar dues hores fent el concert. També vam comptar amb la Xaranga Suquet Calero com a novetat».

La Federació també ha aprofitat per celebrar els seus 40 anys d'existència. A nivell mundial, la celebració es commemora el dimecres 27 de setembre i aquest any porta com a lema 'El turisme sostenible com a instrument de desenvolupament', un tema tractat entre els diferents convidats a l'esdeveniment.


respostes a "La Banda de la Cala participa en el Dia Mundial..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 670,18 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 120
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007