Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sempre amb tu

29 . Gen, 2016 a les 14:40
per gfigueres a Sempre amb tu
1496 reproduccions
S'acaba la setmana i ho fem amb una edició molt especial del Sempre amb tu, el magazín dels migdies de la Cala Ràdio. Al temps de les Notícies ens fem ressó de la inauguració de la Comissaria de Districte dels Mossos d'Esquadra a l'Ametlla de Mar, i també escoltem les valoracions que en feien el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, el Conseller d'Interior, Jordi Jané, i l'alcalde de la població, Jordi Gaseni.

I també en divendres cita amb les seccions del Fila Zero, l'espai on repassem la cartellera i les propostes cinematogràfiques pel cap de setmana, i les Sàrsies Socials posant èmfasi al més viral d'aquesta setmana. I en acabar programa fem un repàs als apunts locals, a les cites imprescindibles per aquests dies preludi de la Festa Major de la Candelera.


respostes a "Sempre amb tu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,47 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 68
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007