Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Incidents a l'Ametlla de Mar

04 . Set, 2015 a les 13:25
per gfigueres a Ajuntament
3074 reproduccions
Un ferit greu a causa d'una baralla al port
Com a conseqüència de la baralla, un dels implicats va resultar ferit greu i va ser traslladat a l'Hospital Verge de la Cinta a causa de la gravetat de les seves ferides. Al centre va ser operat d'urgència. A hores d'ara ja es troba fora de perill.

El passat divendres 28 d'agost, vora les 17.30 h, la Policia Local va rebre l'avís d'un agent de la Policia fora de servei, que  va tenir coneixement d'una baralla entre dues persones pels voltants de l'antiga Confraria de Pescadors, al CIP. Tot apunta que el motiu de la baralla va ser una disputa pel pagament del lloguer.

Com a conseqüència de la baralla, un dels implicats va resultar ferit greu i va ser traslladat a l'Hospital Verge de la Cinta a causa de la gravetat de les seves ferides. Al centre va ser operat d'urgència. A hores d'ara ja es troba fora de perill.

L'altre implicat en la baralla, i presumpte causant de les ferides, segons l'informe policial, hores més tard es va presentar a les dependències policials on va ser detingut.

Al lloc dels fets es van desplaçar la Policia Local, els Mossos d'Esquadra, el SUM i el SEM.

La Policia local deté a quatre dones per furt al Mercadona
Segons la valoració feta pels responsables de l'establiment és de 653 € de productes furtats i per aquest motiu una vegada realitzades les oportunes diligències, les quatre detingudes van passar a disposició judicial.

El passat dia 28 d'agost, vora les 11:50 hores, una patrulla de la Policia Local de l'Ametlla de Mar, recolzats per una dels Mossos d'Esquadra, van procedir a la identificació i posterior detenció de quatre persones, a les quals se les ha imputat un delicte de furt, perpetrat al supermercat Mercadona.
Un responsable de l'establiment va alertar la Policia  que quatre dones d'ètnia gitana havien furtat productes de l'interior de la botiga.

Una vegada activades les unitats policials es va localitzar un vehicle amb quatre dones al seu interior que responien a les descripcions donades.
Una vegada aturat i escorcollat l'interior del cotxe es va poder constatar que efectivament hi havia paquets amb llaunes de begudes, paquets de llet i altres productes. Així ho detalla l'informe policial.

Segons la valoració feta pels responsables de l'establiment és de 653 € de productes furtats i per aquest motiu una vegada realitzades les oportunes diligències, les quatre detingudes van passar a disposició judicial.

Les dones en qüestió responen a les inicials de EPG,  de 39 anys; CRC, de 22 anys; GMCC de 23 anys i  TCE, de 34 anys. Totes elles amb domicili a Reus.
respostes a "Incidents a l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 640,32 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007