Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Campus d'estiu

08 . Jul, 2015 a les 08:26
per fcallau a La notícia del dia
1766 reproduccions
S'inicien els campus i les activitats esportives de l'estiu a l'Ametlla de Mar

Per primera vegada des de 2007 s'ha hagut de tancar la inscripció del campus Llevant del matí amb 140 inscrits.

L'Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ja ha posat en marxa per aquest estiu tota la infraestructura de campus i activitats esportives durant els mesos de juliol i agost.
Pel que fa als campus, aquest any es repeteix l'experiència de dividir l'activitat diària en dos campus, el campus Llevant per a la franja de matí i el campus Ponent per a la franja de tarda.
Pel que fa al Campus Llevant, ofereix activitats diferents cada dia relacionades amb l'anglès, el pàdel, manualitats, dansa, fitness o  natura, i totes aquestes combinades amb l'activitat diària de piscina com a activitat prioritària d'aquest estiu.
Adreçat per a nens i nenes de 3 a 13 anys, cobreix la franja de 9 a 13h i aquest any compta amb 140 inscrits, cosa que ha fet que per primera vegada des de 2007 s'hagin hagut de tancar inscripcions.
Si parlem del Campus Ponent, aquest cobreix la franja de 17 a 20h i ja es dedica a activitats més especifiques com la natació, la raqueta, la gimnàstica rítmica i el futbol, esports que també es combinen amb la natació en la piscina.
Els campus estan adreçats majoritàriament per a nens i nenes de 3 a 13 anys.
Segons Marc Vilabrú, gerent de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar, "estem molt satisfets, ja que hem superat les previsions dels darrers anys pel que fa a l'assistència als campus. O bé estem recuperant-nos una mica de la crisi o hem millorat la confiança de la gent del poble. L'experiència de l'any passat amb l'esforç del coordinador Jose Mari Llaó, reinventant la funcionalitat d'aquests campus amb multitud d'activitats esportives ens està funcionant molt be".
Pel que fa a les activitats esportives, l'Aquatló obrirà el programa aquest dissabte dia 11 de juliol sota el paraigües de la Tuna Race Balfegó, a la platja de l'Alguer i el Passeig Marítim, arribant a la 17a edició.
Seguirà el Torneig de Futbol Platja Júnior per a categories des de prebenjamí fins a cadet el dissabte 18 d'agost a la platja de Pixavaques.
Divendres 24 de juliol estan previstes les 12 hores de Pàdel I el 26 de juliol  hi haurà exhibició de gimnàstica rítmica a la Plaça Nova.
Pel que fa a l'agost, el dia 13 d'agost hi ha prevista una màster classe de fittnes a la platja de l'Alguer i el 15 d'agost el Torneig de Volei Platja 4x4 a la platja de Sant Jordi.
Les activitats clouran el 30 d'agost amb una nova exhibició de gimnàstica rítmica a la Plaça Nova. Encara queda per determinar si finalment es podrà fer el Torneig de futbol platja sènior.
Pel que fa a les activitats previstes al CEM i la zona de la piscina municipal, el CEM ha previst una oferta per aquest estiu de matricula gratuïta i 25 € de quota mensual amb permanència fins al 30 de setembre, amb l'objectiu de captar estudiants i gent que està de vacances a la població.


respostes a "Campus d'estiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,89 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007