Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La música simfònica i el rock dels 70 s'uneixen en concert

25 . Jun, 2015 a les 14:28
per otomas a La notícia del dia
1761 reproduccions
Els amants del rock tenen una cita diferent per aquest divendres. I és que en el marc de les Festes de Sant Pere de l'Ametlla de Mar, la Banda de la Cala i la Banda Clau de Vent, de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, uneixen forces amb el grup The Flares of Montreaux per oferir-nos un concert amb Deep Purple com a fil conductor. I és que els temes de al històrica banda de rock dels 70 es podran escoltar aquest divendres a partir de les dotze de la nit al moll de la contrapunta, al port pesquer. De fet, els encarregats de donar el tret de sortida serà la banda The Flares amb dos temes i després es donarà pas a la part on la música simfònica i el rock es fusionaran en una simfonia de vora 50 minuts.
"Amb aquesta proposta unim de nou aquesta vuitantena de músics, més el grup de rock, en aquesta ocasió, per interpretar una simfonia creada pel teclista de Deep Purple, Jon Lord, el 1969  que durarà vora 50 minuts.  Es va fer una adaptació per  a banda el 2012 i serem una de les poques bandes que l'ha tocada. És un repte d'alta complexitat pels músics però crec que serà una bona experiència", subratlla Emili Cabello, director de la Banda de al cala i la Banda Clau de Vent.  "Si tot s'executa correctament i agrada al públic hem preparat una sorpresa pel final del concert", explica Cabello.
Recordem que el passat 13 de de juny ja van realitzar aquest concert a la veïna població de l'Hospitalet de l'Infant, a l'auditori Infant Pere.

Suport de la Diputació

Diversos Ajuntaments i entitats han presentat la corresponent sol·licitud d'ajut extraordinari on es demana la col·laboració econòmica de la Diputació per poder realitzar determinades actuacions que no s'ajusten a cap de les convocatòries públiques de bases de  subvencions establertes a la Diputació. En el cas de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar l'ajut extraordinari concedit pel "Concert de la Banda de la Cala per Sant Pere 2015" és de 2000€ (que representa el 76,95% del total del cost de l'actuació).


respostes a "La música simfònica i el rock dels 70 s'uneixen..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,52 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 216
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007