Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Balfegó contra Damanaki

22 . Ago, 2014 a les 13:20
per fcallau a La notícia del dia
3196 reproduccions
Balfegó carrega contra les declaracions de Damanaki de no consumir tonyina roja

El grup tonyinaire subratlla que l'espècie s'està recuperant i una prova és que l'empresa calera va completar la seva quota de captura en només 25 hores de pesca efectiva.
Olga Tomàs

El grup tonyinaire Balfegó, amb seu a l'Ametlla de Mar, ha mostrat la seva indignació per una informació difosa per la comissària de Pesca i Assumptes Marítims de la Unió Europea, Maria Damanaki, en un post del seu blog titulat "Guia de butxaca per les teves vacances a la platja". Damanaki afirma que el 96 per cent dels estocs del mar Mediterrani estan sobreexplotats i que s'han de preservar les espècies amb perill amb la recomanació que no es consumeixi tonyina roja ja que s'ha finalitzat la temporada de pesca d'enguany.
Des del Grup Balfegó, Pere Vicent Balfegó, ha afirmat que "és incomprensible que una comissària europea de pesca faci aquest tipus de declaracions, mostra un desconeixement absolut del sector. Esperem que el relleu a la cambra europea es faci el més aviat possible".
Des del Grup Balfegó recorden que l'empresa va completar la seva quota de captura en només 25 hores de pesca efectiva. A més, el Grup Tonyinaire s'ha afegit a les crítiques de la patronal Cepesca sobre les recomanacions de la comissària de no consumir espècies capturades amb arts d'arrossegament per considerar-les poc selectives i que danyen els ecosistemes.


respostes a "Balfegó contra Damanaki"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,67 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 162
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007