Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Entre el cel i la terra

17 . Mai, 2010 a les 17:00
1987 reproduccions
Aquesta nova edició d'ECT obre amb una entrevista amb Josep Miquel Martínez que ens parla del Ho'oponopono. Aquesta paraula significa corregir un error o fer el que és correcte i la seva dinàmica es basa en la comprensió profunda que tot el que succeeix en el món és la nostra responsabilitat. Parafrasejant al Dr. Len, difusor d'aquesta teràpia ancestral hawaiana, "tot el que està present en la teva vida, simplement perquè està en la teva vida, ja és la teva responsabilitat. El problema no està en ells, està en tu, i per a canviar-lo, vostè tu és qui ha de canviar". També parlem amb la Janina Espuny sobre la teràpia Gestalt, un eficaç abordatge terapèutic i una filosofia de vida que preval la consciència (awareness, adonar-se), la pròpia responsabilitat dels processos en curs i la fe en la saviesa intrínseca de l'organisme per a adapatar-se de forma adequada a un mitjà canviant. I per últim, farem una reflexió sobre l'espiritualitat integral o equanimitat apassionada per apropar-nos a com poder integrar les tradicions, realitats i experiències espirituals, majoritàriament descrites per homes amb l'existència com a dones.


respostes a "Entre el cel i la terra"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,57 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 166
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007