Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició migdia

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El conseller de Justícia explica les claus de què està passant a Catalunya a l'Ametlla de Mar

10 . Mai, 2013 a les 14:37
1986 reproduccions
Sota el títol Què està passant a Catalunya?,  Germà Gordó, conseller de Justícia de la Generalitat  va explicar  el 7 maig, a  la sala d'actes de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, la situació del país,  i els reptes i projectes que Convergència  s'ha fixat. I és que l'11 de setembre de l'any passat va suposar un revulsiu del nacionalisme català que ha marcat l'agenda política els darrers mesos. En aquesta línia el conseller de Justícia, davant un sala d'actes plena de públic, va apuntar la importància de la transició nacional com a desllorigador de les diverses crisis que sofreix Catalunya. "De fet, aquesta conferència s'emmarca en un seguit de xerrades que  s'han programat des de Convergència amb l'objectiu d'explicar als catalans i catalanes la situació del país i les fites de futur. Catalunya sofreix una crisi econòmica i política a la qual se li suma la mala situació financera que la Generalitat arrossega des de fa anys. Creiem que la transició nacional és una sortida a aquesta triple situació ", explicava Germà Gordó, conseller de Justícia.

Gordó també va fer declaracions respecte la cimera pel dret a decidir que va tenir lloc el 6 de maig. "Aquesta reunió, amb un altre nombre de diputats de l'arc parlamentari, va ser una primera presa de contacte i d'exposició de les diverses posicions dels partits polítics", va explicar el conseller.


respostes a "El conseller de Justícia explica les claus de q..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 830,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007