Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès

05 . Abr, 2013 a les 12:23
2295 reproduccions
9ª  MOSTRA DE TEATRE  "LA CALA DE L'AMETLLA"  
Per dissabte dia  6 i dia  7 d'abril a les  18,30 h a la sala de la societat a càrrec del grup infantil encetan la mostra, el grup infantil del grup escènic de la S.C.E.R de L'Ametlla de Mar presenta l'obra :   "UNS ALTRES CONTES"
"6 d'abril, dia mundial de l'activitat física"
 Per tal motiu el CEM la Cala  et fa un 50% de descompte en l'entrada puntual d'aquest dissabte.   Acumula metres pel dia Mundial de l'Activitat Física.
L'àrea municipal d'esports comunica que dissabte dia 6 d'abril, a partir de les 9h del matí el Pavelló Poliesportiu "Galetet" de l'Ametlla de Mar, acollirà la segona Jornada Intercomarcal Baix Ebre- Montsià de Gimnàstica Rítmica dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya
 La regidoria de festes comunica que fins el dia 18 d'abril estan obertes les inscripcions per participar al concurs de paelles que s'organitza a la Diada al castell de Sant Jordi  el dia 21 d'abril.  Per apuntar-se podeu passar pel departament de festes a la segona planta de l'ajuntament.

L'associació de jubilats de la casa del mar, comunica que el dimarts dia 9 d'abril tindrà lloc la trobada de gent gran de les cases del mar de Catalunya, tots els interessats en assistir és poden passar apuntar fins dilluns a partir de les 5h de la tarda per la casa del mar, previ pagament del menjar i l'autobús.
- CEM la Cala informa que aquest mes d'abril hi ha importants descomptes en les matrícules, quotes i entrada puntual.  També en les activitats dirigides per als més petits i per les classes de ioga i pilates.      
 Informe't al CEM la Cala, a la zona esportiva.
Telèfon: 977 10 38 97        cemlacala@ametllamar.cat
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar comunica  a tots els interessats en passar la ITV de la seva motocicleta, que us podeu passar a apuntar per les oficines d'atenció al ciutadà amb les dades del vehicle i un número de telèfon de contacte.

  -L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha posat en marxa un servei per a que els ciutadans puguin enviar qualsevol incidència que detectin en l'àmbit de les infraestructures, l'estat del mobiliari urbà o la seguretat vial i ciutadana.
per tal motiu ha creat l'adreça electrònica incidències@ametllamar.cat, tot i que també es pot trucar per telèfon en horari d'oficina al 977 45 60 00 extensió 1143.


-La direcció general del medi natural recorda a totes les persones interessades, a cremar restes agrícoles, al terme municipal de l'Ametlla de Mar,  han de comunicar-ho a l'ajuntament i han de portar un número de telèfon mòbil.


La farmàcia de guàrdia fins el 12 d'abril és la de  A. Aytés.


respostes a "Comunicats d'interès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 734,01 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 103
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007