Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'inetrès

01 . Mar, 2013 a les 13:23
2351 reproduccions
  -La SCER comunica que ha quedat suspesa degut a la pluja d'aquests dies, la  pel·lícula en  cartellera   per    divendres dia 1 de març a  les 10h de la nit  a  la sala de la societat    "El Hobbit".  

Tota persona interessada en adquirir el DVD recopilatori de les festes majors de la Candelera 2013 al preu de 5€,  pot passar a encarregar-lo per la Calartv, al segon pis de l'ajuntament de 9h del matí a 2h de la tarda.

El servei de recaptació municipal informa que s'han posat al cobrament els rebuts de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica i les plaques dels gossos corresponents a l'exercici 2013.

L'horari de l'oficina de recaptació és de dilluns a divendres  de 9h del matí  a 2h de la tarda.

-La colla castellera Los Xics Caleros comunica que per raons d'organització interna suspèn els assajos fins el dia 12 de març a les 20h a la sala de la societat.

-Calacultura organitza una xerrada-col·loqui dissabte dia 2 de març a les 6h de la tarda al centre d'interpretació de la pesca de l'Ametlla de Mar:
"La recreació històrica", a càrrec de'Eloy Carbó, membre de l'associació COTA 402 i del grup de recreació històrica Agrupació FARE.

-Kalakatà  fa una crida a tots els que  voldrien formar part de la Batucada.  
No és necessari instrument, només moltes ganes de xalar.
La única condició és ser major de 15 anys.
Inscriu-te sense cap compromís a la jornada de portes obertes mitjançant el facebook Kalakatà Batucada o contactant amb els membres de la batucada.
Anime't i vine!
 
 
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha posat en marxa un servei per a que els ciutadans puguin enviar qualsevol incidència que detectin en l'àmbit de les infraestructures, l'estat del mobiliari urbà o la seguretat vial i ciutadana.
per tal motiu ha creat l'adreça electrònica incidències@ametllamar.cat, tot i que també es pot trucar per telèfon en horari d'oficina al 977456000 extensió 1143.

La direcció general del medi natural recorda a totes les persones interessades, a cremar restes agrícoles, al terme municipal de l'ametlla de mar,  han de comunicar-ho a l'ajuntament i han de portar un número de telèfon mòbil.


La farmàcia de guàrdia fins el l'8 de març és la de  J. Pedrola.


respostes a "Comunicats d'inetrès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007