Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar rebrà enguany 241.000 euros del Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona

14 . Feb, 2017 a les 18:45
per drodriguez a La notícia del dia
1677 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar rebrà 41.000 euros des del Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona aquest 2017. Uns diners que permetran desenvolupar noves inversions i realitzar accions de manteniment al municipi. «És una bona notícia i esperem que se'n puguin sumar més» comenta l'alcalde, Jordi Gaseni.

En l'actualitat, el consistori està treballant en la redacció dels projectes que es presentaran per poder ser subvencionats, que en funció del tipus d'actuació serà finançada al 95% o al 100%. «Hem començat a treballar en una sèrie de projectes» apunta Gaseni, com ara «la pista a la zona esportiva o l'arranjament de carrers».

L'alcalde explica que, de tots els projectes, «farem una sel·lecció per anar-los iniciant» tot i que reconeix que són «completament necessaris». A banda, i tal com ja van anunciar durant l'aprovació dels comptes de 2017, caldrà fer una modificació pressupostària per incloure aquests recursos.

La partida que destinarà la Diputació a l'Ajuntament a través del PAM, són només una part dels que es reben anualment. Per exemple, el passat 2016 el consistori calero va rebre més de 380.000 euros de l'ens provincial per conceptes com l'Escola de Música, la Llar d'Infants o una aportació per despesa corrent.


respostes a "L'Ametlla de Mar rebrà enguany 241.000 euros de..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,13 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007