Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Curs Intensiu de pàdel femení

12 . Des, 2012 a les 11:16
per otomas a La notícia del dia
1906 reproduccions
Avui es tanca el Ier Curs Intensiu d'Iniciació al pàdel femení gratuït organitzat per l'Àrea Municipal d'Esports i el Cem la Cala, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Un curs que es va encetar el 3 de desembre i que ha tingut molt bona resposta segons el monitor José Mari LLaó. I és que s'han cobert les places disponibles, i, fins i tot, i ha hagut gent interessada que se n'ha quedat fora. Per aquest motiu, des de l'Àrea Municipal d'Esports es preveu realitzar una segona edició del curs de cara al bon temps, Setmana Santa possiblement.

"Ha anat molt bé. Hi havia un topall d'inscripcions de dotze places i s'han cobert. Inclús hi ha gent que s'ha quedat fora. Molt contents perquè creiem que des de l'Àrea s'havia d'impulsar el pàdel a la localitat", subratlla Jose Mari Llaó, monitor del curs. I és que segons aquest curs de pàdel femení respon a la voluntat de l'Àrea Municipal d'Esports de promocionar el pàdel i potenciar la pràctica de l'esport en el sector femení.


respostes a "Curs Intensiu de pàdel femení"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 642,90 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 169
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007