Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Antoni Montagut, Vicepresident primer del consell rector de l'IDECE

08 . Abr, 2011 a les 11:42
per gfigueres a La notícia del dia
1995 reproduccions

Aquest dijous va tenir lloc a Tortosa la reunió de constitució del nou consell rector de l'IDECE, Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre.
Entre les nomenacions del nou consell, cal destacar la d'Antoni Montagut, regidor de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Montagut, d'Unió Democràtica, compta amb una dilatada experiència al consistori calero formant part de l'equip de govern. A més, és president del CODE, Consorci de Serveis Agroambientals de les comarques del Baix Ebre i Montsià i conseller del Consell Comarcal del Baix Ebre.

"El nomenament, per una banda, suposa satisfacció personal i, de l'altra, la projecció de l'Ametlla de Mar dins de les Terres de l'Ebre. Ara el que toca és treballar per les Terres de l'Ebre i impulsar el Territori sobretot en els temps de crisi actuals" va explicar Antoni Montagut.

A la reunió va assistir el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder qui va manifestar que el Govern no només ha apostat per mantenir l'IDECE sinó, a més, l'ha volgut  "reforçar" per tal que impulsi l'economia de les Terres de l'Ebre. D'altra banda, es va proposar al regidor de l'Ajuntament de Móra d'Ebre, Jordi Borràs, com a nou director de l'organisme, un nomenament que el conseller efectuarà en els propers dies a través de resolució.

Recoder, després de la reunió, va confirmar que la Generalitat modificarà el Pla Territorial de les Terres de l'Ebre amb l'objectiu de fer un document que rebi el màxim consens possible. El conseller va assegurar que en una propera reunió de la Comissió d'Urbanisme de Catalunya s'obrirà el procés per modificar aquest planejament, com també s'està fent a altres zones del país. El que ja s'ha iniciat és la fase prèvia de diagnosi que s'acabarà de concretar amb reunions amb el territori per concretar quins aspectes del pla s'han de modificar.respostes a "Antoni Montagut, Vicepresident primer del conse..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,55 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007