Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

26 . Abr, 2010 a les 12:40
2590 reproduccions
El butlletí del 26 d'abril arrenca amb la notícia sobre la cerimònia de cloenda de les accions formatives 2009 que es va dur a terme a la sala d'actes de l'Escola Naútico-pesquera en el transcurs de la que on es van lliurar 372 diplomes. També farem balanç sobre el que va ser la 28ena Diada de Sant Jordi al Castell, una jornada en la que va lluir el sol i això va ser, possiblement, una de les raons per les que els caleros van acudir de forma massiva. A la informació comarcal, us parlem del ressò que ha tingut la consulta popular sobre la independència a Tarragona i les Terres de l'Ebre, a la concentració a Barcelona durant el Dia de la Terra contra el magatzem nuclear a Ascó i sobre l'èxit de vendes dels autors locals ebrencs durant Sant Jordi. Als esports, us parlem de la victòria de l'Ametlla per 3-5 enfront de l'Amposta B.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,16 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007