Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Escola Sant Jordi presenta el CD cançons tradicionals del món

20 . Abr, 2010 a les 14:38
3314 reproduccions
El Gimnàs del Col·legi Públic Sant Jordi de l'Ametlla de Mar va ser l'escenari, ahir, de la presentació del CD que ha elaborat l'escola titulat Cançons Tradicionals del món. I és que en aquest CD on han participat prop de 700 cantants entre alumnes, pares, mares i mestres es poden trobar cançons en anglès, en francès, brasiler i en català. Aquest centre és el tercer disc que presenta. El primer que van realitzar va ser de nadales l'any 2004 i després va ser el torn de les cançons tradicionals catalanes l'any 2008. Enguany el col·legi calero ha fet una selecció de cançons tradicionals del món que ha comptat amb el patrocini de Helen i Mark, fills de Joan Barnes. Barnes, mestra anglesa enterrada al municipi de l'Ametlla, tenia una gran estima pel poble, i amb l'objectiu de promocionar les llengua anglesa va decidir que després de la seva mort els seus fills s'encarreguessin de fer una donació anual  de 1000 euros a la biblioteca municipal per comprar llibres infantils i juvenils en anglès. Enguany, d'acord amb la biblioteca, aquesta donació s'ha  invertit en l'elaboració d'aquest CD del Col·legi Públic Sant Jordi.

El promotor  de la iniciativa és el director del centre, Octavi Figueres, amant de la música, que s'ha encarregat dels arranjaments, les músiques i la producció. En la producció també han col·laborat Joana Ferré i Gabriel Benavent. A més, Ma José Gil i Gemma Llauradó s'han encarregat de la preparació de les cançons en anglès i la Ma Pilar Boyer de les cançons en francès.Aquest CD s'ha enregistrat amb el material de l'escola adquirit gràcies a l'Associació de Mares i Pares. "Aquestes vint-i-sis cançons són resultat del treball fet amb els mestres de música, amb tot el claustre i amb els pares. Per tant, em sento molt més satisfet que amb el CD anterior tot i que també ens va quedar aquest ha quedat millor.", va explicar Octavi Figueres, Director del Col·legi  Públic Sant Jordi.

La presentació, realitzada en plena setmana cultural en motiu de la Diada de Sant Jordi  va anar a càrrec del director del col·legi i també van
assistir l'alcalde del municipi, Andreu Martí i la regidora de Cultura, Mari Carmen Martí.


respostes a "L'Escola Sant Jordi presenta el CD cançons trad..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007