Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

4a edició de la cuina al món

21 . Oct, 2010 a les 08:35
per otomas a La notícia del dia
1604 reproduccions
La Regidoria de Benestar Social organitza per quart any consecutiu el curs de cuina internacional La cuina del món que es duu a terme al casal d'avis de l'Ametlla de Mar en dos torns degut a la bona acollida que va tenir en les anteriors edicions on es va comprovar que cada vegada hi han més persones desitjoses d'experimentar amb nous sabors i establir noves relacions amb d'altres que pertanyen a altres cultures. Es tracta, en definitiva, de recolzar les interrelacions entre gent diferent en un món on la pluralitat cada cop és més propera. El primer torn té lloc del 25 al 29 d'octubre i el segon del 2 al 8 de novembre. L'activitat s'emmarca dins del Pla Local de Ciutadania i Immigració.

Cinc tradicions culinàries
Durant el curs s'elaboren plats típics de cinc llocs diferents amb representació al curs amb la finalitat de donar-los a conèixer i que els participants aprenguin a fer-los i, alhora, mitjançant aquest intercanvi de receptes, sàpiguen més sobre la cultura d'aquests països, millorant així el coneixement entre les diferents nacionalitats que hi participen i propiciant l'apropament. En aquesta ocasió es cuinen plats típics del Marroc, França, Senegal, Perú i, no cal dir-ho, la Cala.

No oblidar la carmanyola
En finalitzar cada sessió, els participants poden endur-se a casa en la carmanyola una mostra del plat cuinat aquell dia per tal que puguin compartir-lo amb la seva família. Teresa Callau, regidora de Benestar Social, explicava que "ara fa quatre anys vam aprofitar que fèiem un curs d'integració de gent nouvinguda per fer aquest curs de cuina que de seguida va despertar l'interès de la gent. Cada any canviem els països participants perquè a La Cala tenim un nombrós grup de nacionalitats diferents. Però sempre participa el nostre poble amb els plats típics mariners. Esperem que tothom s'ho passi molt bé". El curs és gratuït perquè està subvencionat per la Secretaria per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya.respostes a "4a edició de la cuina al món"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1002,37 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007