Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La cuina del món torna per delectar-nos els sentits i fer nous amics

04 . Des, 2009 a les 17:30
3388 reproduccions
El curs de cuina internacional, la cuina del món, s'han dut a terme per tercer any consecutiu al Casal d'avis de l'Ametlla de Mar. El primer torn del curs va ser del 23 al 27 de novembre. El segon va començar el 30 de novembre i acabarà aquest divendres.

El curs organitzat per la Regidoria de Benestar Social és una activitat que s'emmarca dins del Pla Local de Ciutadania i Immigració. La bona acceptació que va tenir a les edicions anteriors ha fet que enguany hi hagi dos grups per poder acollir més alumnes desitjosos d'experimentar amb nous sabors i cuinar noves relacions amb persones de diferents cultures. En aquesta ocasió s'han cuinat plats típics del Marroc, Bulgària, Senegal, Perú i també de la Cala.

Cada dia s'elaboren plats típics de dos països diferents amb representació al curs amb la finalitat de donar-los a conèixer i que els participants aprenguin a fer-los Mitjançant aquest intercanvi de receptes es pretén que nouvinguts i autòctons sàpiguen més sobre la cultura d'altres països. D'aquesta manera es vol millorar el coneixement entre les diferents nacionalitats que hi participen i propiciar l'apropament.

El curs és gratuït ja que està subvencionat per la Secretaria per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya.


respostes a "La cuina del món torna per delectar-nos els sen..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,44 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 108
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007