Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Cultura i Medi Ambient es traslladen al Centre d'Interpretació de la Pesca

18 . Gen, 2010 a les 19:10
1946 reproduccions
La regidoria de Cultura i la de Medi Ambient ja s'han traslladat al Centre d'Interpretació de la Pesca, també conegut com “el pes” pels caleros i caleres. Aquest espai emblemàtic situat al port de l'Ametlla ha estat rehabilitat amb l'objectiu de convertir-se amb el Centre d'Interpretació que es preveu que aculli exposicions, tallers, xerrades, entre d'altres activitats. El Centre ha d'esdevenir una plataforma que aproparà la història del municipi, les arts de pesca i la riquesa natural de la Cala. Des de Medi Ambient i Cultura ja s'està treballant per tal que aquest espai es converteixi, el més aviat possible, en un punt neuràlgic de dinamització turística i cultural del municipi. “Ja hem començat a donar vida al Centre d'Interpretació de la Pesca, als antics porxos. Hem traslladat les regidories de Medi Ambient i Cultura que seran els encarregats de dinamitzar aquest espai, on en un futur esperem podem començar a oferir exposicions que explicaran la història del nostra poble al voltant de la pesca”, explica Mari Carme Martí, regidora de Cultura” El Centre d'Interpretació de la Pesca està pensat per ser un espai de tots i per a tots que ajudi a revaloritzar l'ofici de pescador al municipi.


respostes a "Cultura i Medi Ambient es traslladen al Centre ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 656,96 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 139
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007