Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sempre amb tu - 144

18 . Ago, 2016 a les 15:00
per drodriguez a Sempre amb tu
1462 reproduccions
Un dia més us acompanyem des del Sempre amb tu, el magazín dels migdies de La Cala Ràdio. Avui dijous, 18 d'agost, ens ha acompanyat el presentador de 'La Tarda d'estiu', Eduard Virgili, per explicar-nos els continguts de tot el què viurem a la plaça Nova aquesta tarda en directe. A  més, en aquesta edició 144, us hem explicat tot això:

LES NOTÍCIES
- L'Ajuntament convoca una reunió informativa sobre el pla municipal d'urbanisme que està «sense efecte»
- El Gandesa serà el rival del primer equip al II Memorial Josep Pallarés

L'ENTREVISTA
Dissabte torna la música a la platja de l'Alguer amb l'Alguer Music Festival, on diversos grups hi tocaran, com ara els Nautilus, que també actuaran divendres a la plaça Joan Miró. Ens acompanyaran Céline Borràs, Sergi Brull i Mario Espí, membres d'aquest grup de rock local, i també el regidor de Festes, Vicenç Llaó.

CONSELLS D'ESTIU
A l'estiu és molt important mantenir els aliments en perfecte estat. Quines pautes hem de seguir per la seva neteja, separació, cocció, refrigeració... per prevenir intoxicacions alimentàries? Hem de congelar el peix? Com utilitzar els ous per evitar la salmonel·la? De tot això en parlem amb la nostra dietista i nutricionista de referència, Roser Martí.


respostes a "Sempre amb tu - 144"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,29 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 92
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007