Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

S'estrena la senyalització del camí de ronda GR-92 al port natural de l'Estany

20 . Jul, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1405 reproduccions
Un cop modificat el traçat del camí de ronda GR-92, arran de les obres de recuperació ambiental i naturalització del port natural de l'Estany, el Centre Excursionista Azimut ha refet la senyalització del GR en aquest tram, per tal de reconduir els nombrosos caminants que fan servir aquest sender pel nou trajecte.

Les tasques han consistit en la restauració de la senyalització d'aquest tram, amb la marca blanca-vermella identificativa dels senders GR, plantant tres pals pintats en tres llocs clau, i pintant diverses marques horitzontals i creus de barratge que identifiquen el camí a seguir.

«Ara el sender, afortunadament, ens passa per indret molt més interessant i molt més bonic» diu Ramon Bruno, membre del Centre Excursionista Azimut, explicant que aquesta és una primera actuació a l'espera de la finalització de les obres al port de l'Estany, on caldrà veure si cal fer una segona actuació per completar la senyalització.

Bruno també ha explicat que en les proximitats de l'Estany, al tram de camí que transcorre per la urbanització Roques Daurades, van haver de fer un nou traçat alternatiu al GR-92 a causa que l'original va quedar malmès pels temporals del passat hivern. «Es va refer el camí perquè havia quedat tallat d'una manera provisional, que sembla que serà definitiva», comenta.

Aquestes actuacions es realitzen mitjançant l'acord que té l'entitat amb la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.


respostes a "S'estrena la senyalització del camí de ronda GR..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 782,54 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007