Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La platja de l'Alguer es converteix en un gimnàs tots els divendres amb el 'Zumba Beach'

20 . Jul, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1802 reproduccions
Els divendres a la tarda, el cem La Cala proposa ballar zumba amb la sorra als peus. A partir d'aquest 21 de juliol, i durant els pròxims quatre divendres, les monitores i monitors del complex esportiu es traslladaran a la platja de l'Alguer per impartir classes gratuïtes de 'Zumba Beach'.

Aquesta és una de les activitats a l'aire lliure que organitza l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar cada estiu, amb la finalitat de promocionar l'activitat física a l'aire lliure, però alhora donar a conèixer l'oferta que té el cem La Cala pels turistes. Totes les classes dirigides tindran lloc a les 18 h de la tarda.

«La zumba és una música que incita a ballar. Per això, fem aquesta campanya per promocionar l'esport, demostrar que l'esport és salut i intentar que la gent s'animi a practicar-lo a les nostres instal·lacions, que són d'un gran nivell», ha explicat Mayte Puell, regidora d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.


respostes a "La platja de l'Alguer es converteix en un gimnà..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,73 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007