Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Últim tram de la pretemporada al 1r equip de La Cala

26 . Ago, 2016 a les 13:20
per gfigueres a La notícia del dia
1196 reproduccions
La pretemporada del 1r equip de la SCER l'Ametlla de Mar no està sent tan bona com caldria esperar. A la manca de resultats, tot i que majoritàriament els seus rivals han estat de categoria superior, cal sumar-hi les nombroses baixes que pateix l'equip, sobretot a la zona d'atac. Els caleros van guanyar el seu primer partit per 2 a 0 davant del Masdenverge de 4a Catalana amb els gols de Sergi Quintana que igual que d'altres jugadors, que formen part de l'equip filial de 4a Catalana o del Juvenil, han hagut de reforçar les convocatòries de l'equip de 3a Catalana aquesta pretemporada.

La primera de les tres derrotes d'aquesta pretemporada va arribar al camp del Camarles, de 2a Catalana, per 3 a 0 tot i que els caleros es van mostrar molt competitius. Posteriorment els de l'Ametlla van perdre davant del Salou, nou equip de 2a Catalana per 0 a 2 i per últim s'ha de comptar la derrota per 1 a 3 del Memorial Josep Pallarès davant del Gandesa, amb un únic gol de Tino –una de les noves incorporacions–, tot i que l'equip va ser capaç de crear suficients ocasions per a haver assolit un resultat més positiu. Per últim, aquest dimecres els caleros es van enfrontar al Juvenil de l'Amposta, equip que milita a la mateixa categoria que el juvenil calero, al que van guanyar per 0 gols a 1, obra de Genís Callau.

El duet tècnic format per Marc Vilabrú –en la seva segona temporada a la banqueta calera– i Xavier Borràs, promet treball i il·lusió davant l'inici d'aquesta temporada. El màxim responsable tècnic de l'equip explica que es prenen aquesta temporada «amb les mateixes ganes de l'any passat i amb el repte de repetir el resultat de la temporada passada en una categoria que s'ha complicat molt per la qualitat dels rivals d'aquest any».

Marc Vilabrú afirma que «hem preparat una pretemporada per a aspirar a tot, però també sent conscients que després, els resultats i el potencial dels equips rivals ens posaran en el lloc que ens pertoca» i reconeix que «la pretemporada no ha estat completa». «Hi ha components de la plantilla que per raons laborals o per altres, no han pogut estar amb nosaltres i hem hagut de dosificar els minuts als jugadors. Els jugadors que si han pogut estar a la pretemporada, els veig inclús millor que l'any passat. Estem convençuts que tindrem un bon inici» ha subratllat.

La plantilla comença curta, amb baixes importants respecte a la passada temporada, ja sigui per baixes definitives, per lesions o per raons laborals –Josep Madrid, Froilan Martí, Manel Llambrich, Sergi Callau, Arnau Figueres, David Morillo o l'Igors Azizov–, i hi ha dificultats per completar-la, primer per la situació econòmica del club i per l'exigència del cos tècnic que tots els efectius puguin completar els 3 entrenaments setmanals.

Xavier Borràs, que s'incorpora aquesta temporada com adjunt de Vilabrú, i que «ho afronto amb molta il·lusió i ganes d'aprendre al costat de Marc i aportar el meu gra de sorra al vestidor», lamenta que «els resultats de la pretemporada no hagin estat els esperats però les circumstàncies han marcat aquests partits. Però entre els efectius que tenim i les noves incorporacions que són gent que s'ha adaptat ràpidament a la dinàmica de l'equip, els resultats acabaran sortint».

Dissabte a les 18 hores es disputarà l'últim partit de pretemporada amb un rival de la mateixa categoria, el Mont-roig del Camp. Els caleros debutaran en lliga el 3 de setembre a casa davant de La Sénia. Vilabrú considera que «el començament de temporada serà fort. La Sénia és un gran rival i ha de ser un equip de dalt, però no ens agafaran desprevinguts tot i les baixes». Després d'aquest partit, l'Ametlla jugarà tres setmanes seguides a fora de casa. La segona jornada al municipal del Perelló, la tercera al camp del Vilalba (s'ha canviat l'ordre del partit per jugar a casa per les Festes Majors de la Candelera) i la quarta al camp del Jesús i Maria B.respostes a "Últim tram de la pretemporada al 1r equip de La..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 813,97 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 37
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007