Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

13 nadadors i nadadores buscaran el podi a la Final Provincial

20 . Mai, 2016 a les 09:35
per gfigueres a La notícia del dia
1366 reproduccions
Dissabte dia 21 de maig tindrà lloc a la piscina municipal del CEM La Cala la Final Provincial de Natació Trofeu Diputació. Després dels 13 podis que els nadadors i nadadores de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar van aconseguir al Campionat Comarcal del Baix Ebre i dels 16 més recents de la Final Territorial disputada a Amposta el passat 8 de maig, la representació calera, formada per  13 nadadors i nadadores, espera sumar al voltant d'una desena de medalles més, acreditats per les seves marques. En total seran 15 les entitats participants d'arreu de la demarcació que es disputaran un lloc al podi en les diverses disciplines i categories, des de prebenjamí fins a juvenil.
Griselda Gaseni, coordinadora de natació de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar explica que, "els bons resultats obtinguts en les anteriors competicions ens fan ser optimistes. Ara cal veure com competirem en una piscina que ens és familiar i davant de familiars i amics, i amb la tranquil·litat que ens ha de donar estar ja classificats per a la final del Campionat de Catalunya".
La delegació calera estarà formada per Artur Juaranz, Enric Garrido, Xavier Garrido, Maria Gómez, Víctor Jiménez, Mael Wulscheleger,  Laia Núñez,  Aitor Boyer, Ian Margalef,  Gemma Gómez,  Geor-Frey Enamorado, Ona Cervera i Julieta Araceli Verikas .
La competició s'iniciarà a partir de les 10h del matí.respostes a "13 nadadors i nadadores buscaran el podi a la F..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,05 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 198
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007