Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sempre amb tu - 182

11 . Oct, 2016 a les 13:15
per gfigueres a Sempre amb tu
1271 reproduccions
Avui dimarts dia 11 de novembre, en el magazín dels migdies de La Cala RTV, sumant 182 programes Sempre amb tu, hi trobaràs:

LES NOTÍCIES
- Plataformes i alcaldes del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre exhibeixen unitat per la defensa del ferrocarril
 
TORN DE GUÀRDIA
El fred comença a imposar-se i les temperatures van a la baixa. Això farà que ben aviat obrim les estufes i les calderes vagin a més rendiment. Per això, és molt important que tinguem cura d'aquests aparells, quan funcionen amb gas butà, natural o bé amb crema de llenya i vegetals, per evitar intoxicacions de monòxid de carboni. Ens ho explica l'Àlvaro Gaseni, del Servei d'Urgències Muncipal
 
L'ENTREVISTA
La Cala tornarà a ser plaça castellera aquest diumenge al matí. Los Xics Caleros, com amfitrions, rebran als seus padrins, els Xiquets del Serallo i també els Nois de la Torre, en la Diada local al port. Albert Romeu i Xavi Cosano, caps de colla de Los Xics Caleros, passen pel programa per explicar-nos com es prepara la diada i també fer un balanç de les actuacions dutes a terme aquest setembre i octubre.

NATURALMENT
Sabieu que un 80% dels residus que hi ha al mar són plàstics? I la gran majoria d'aquests són microscòpics? Avui a la nostra secció destinada al medi ambient ens centrem amb aquesta qüestió, i és que els nostres mars i oceans tenen milions de tonelades de residus plàstics, i com a ciutadans podem contribuir a no incrementar-ho exponencialment. Ens ho explica l'Aurora Requena.


respostes a "Sempre amb tu - 182"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,64 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007