Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nou incident d'un nen en una piscina a Tres Cales

30 . Jul, 2015 a les 15:24
per otomas a La notícia del dia
1826 reproduccions
Ahir a la tarda va tenir lloc un incident a la Urbanització Tres Cales, carrer brollador. Una nen de dos anys de nacionalitat francesa, amb inicials I.L., va tenir un incident a la piscina. Gràcies al servei d'emergències es va poder arribar a temps i es va realitzar la reanimació que va ser satisfactòria.  L'infant va ser traslladat de manera urgent en helicòpter fins a l'Hospital Sant joan de Déu, a Barcelona. Al lloc dels fets es van desplaçar la Policia Local, els Mossos d'Esquadra, i el SEM. De moment, el pronòstic és reservat. Des dels cossos de seguretat i emergències s'aconsella tenir especial cura dels infants a les piscines després dels fets ocorreguts els darrers dies.
 "Per aquest motiu des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar està preparant una acció informativa conjunta amb les agències immobiliàries, per tal que s'informi als futurs hostes de l'especial importància de la supervisió dels menors vora les piscines", explica Joan Manel Tello, regidor de Sanitat.
Recordem que tot just fa uns dies un nen de tres anys va morir ofegat en una piscina privada d'un xalet a la urbanització de Tres Cales de l'Ametlla de Mar. Els fets es van produir divendres 24, als volts de migdia. Després d'un breu instant que familiars i amics van perdre de vista el nen es va produir el fatídic incident.


respostes a "Nou incident d'un nen en una piscina a Tres Ca..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,24 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007