Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar renova els distintius blaus com a sinònim de qualitat

15 . Mai, 2015 a les 16:12
per otomas a Ajuntament
1827 reproduccions
L'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) ha donat a conèixer aquest dijous la relació de banderes blaves atorgades pel jurat internacional a les platges i ports de l'Estat espanyol. Enguany l'Ametlla de Mar, juntament amb Lloret, s'han convertit amb els municipis amb més banderes blaves.
Així,  l'Ametlla de Mar ha renovat les cinc banderes blaves a Cala Calafató, Sant Jordi d'Alfama, Calaforn, Pixavaques i l'Alguer, on onejaran de nou aquests distintius durant l'estiu.  A més, el Port del Club Nàutic de l'Ametlla repeteix també la distinció. D'altra banda, si parlem de vies blaves o senders, el camí de Ronda de la Cala també ha estat guardonat amb la distinció 2015. Finalment, per tercer any el Centre d'Interpretació de la Pesca de l'Ametlla de Mar també formarà part dels centres blaus.
En total l'Ametlla de Mar aglutina 8 distintius de qualitat que posen de rellevància la qualitat de les aigües, de l'entorn, de la seguretat i dels serveis pels usuaris i l'aplicació de criteris de manteniment, sostenibilitat i gestió ambiental.
" Estem molt satisfets. És una excel·lent notícia pel territori i l'Ametlla de Mar. Aquests distintius de qualitat ens donen projecció exterior. D'altra banda, he de felicitar a tots els departaments de l'Ajuntament  i equips de gent que ho han fet possible", Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar.
Catalunya ha obtingut enguany 114 distincions: 89 platges i 25 ports. La demarcació més guardonada és Tarragona, que manté les 38 banderes a les platges i les 7 als ports de 2014. Les platges de Girona han registrat l'increment més important, n'ha guanyat tres i passa a tenir-ne 31. Els ports d'aquesta demarcació també han guanyat una distinció i passen a tenir-ne 9. Barcelona ha perdut tres banderes blaves a les platges (20) i manté les 9 de l'any passat als ports.respostes a "L'Ametlla de Mar renova els distintius blaus co..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 675,82 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 26
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007