Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar és el municipi amb el preu de l'aigua més car de les Terres de l'Ebre

30 . Des, 2015 a les 19:13
per drodriguez a La notícia del dia
1647 reproduccions
L'Ametlla de Mar és el municipi on l'aigua és més cara a les Terres de l'Ebre. Així es desprén de l'estudi realitzat per l'Agència Catalana de l'Aigua on, a través d'un mapa interactiu, es mostra una comparativa dels preus de les poblacions de més de 5.000 habitants i les capitals de comarca de Catalunya.

Un cop sumades les taxes de clavegueram i el cànon de l'aigua, el preu per metre cúbic al municipi és de 1,97 euros; gairebé un euro més que el que l'euro amb tres cèntims que paguen a la Sénia per metre cúbic, sent el municipi de l'Ebre on l'aigua és més barata.

El cost final de l'aigua a l'Ametlla de Mar, supera també les quatre capitals de comarca del territori, on l'aigua ronda entre l'1,27 euros a Gandesa i l'1,66 euros a Tortosa. Tot i això, les Terres de l'Ebre és una de les zones del país on l'aigua té un preu més assequible.

Si desgranem el preu per metre cúbic local en conceptes veiem com el cost pel subminstrament és de 83 cèntims, el cànon de l'aigua de 64 cèntims, i 50 cèntims pel clavegueram i la depuració de les aigües residuals.

El rànquing de les poblacions amb l'aigua més cara del país l'encapçala Piera on paguen 3,34 euros per cada metre cúbic. Segueixen aquest municpi l'Ametlla del Vallès, Arenys de Munt i Corbera de Llobregat. A l'altra banda hi ha Vielha, Sort, Pont de Suert i la Roca del Vallès, que són els únics quatre municipis catalans on el preu final és inferior a l'euro per metre cúbic.


respostes a "L'Ametlla de Mar és el municipi amb el preu de ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,93 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 125
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007