Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Joana Ortega inaugura el Parc del Bon Repòs

26 . Gen, 2015 a les 13:22
per gfigueres a Ajuntament
1706 reproduccions
Tot i que des d'aquest passat dia 5 de gener ja està obert l'accés al públic al Parc del Bon Repòs; va ser dissabte, 24 de gener, a la tarda que va tenir lloc la inauguració oficial que va anar a càrrec de la Vicepresidenta del Govern, Joana Ortega. "Un equipament que neix de la voluntat del popular del poble de l'Ametlla de Mar. És un espai de convivència i d'integració. El que hem de fer les administracions és coordinar-nos per donar recolzament a les necessitats del poble, i més en un moment de recursos escassos on s'ha de prioritzar. Crec que tant l'Ajuntament com la generalitat ho hem fet en aquest cas", va declarar la Vicepresidenta del Govern.
Ortega també va respondre Mariano Rajoy: "el senyor Rajoy no ha entès res. El que no es pot fer és amagar-se darrera la crítica constant a Catalunya. El que ha de fer és complir la llei, la disposició tercera de l'Estatut i escoltar la veu del poble català. Per aquest motiu la Generalitat ha convocat les eleccions".

Per la seva part, Andreu Martí, va mostrar la seva satisfacció per la inauguració d'aquest parc amb el suport del Govern amb la presència de la Vicepresidenta Joana Ortega. " Hem estat quatre anys treballant en aquest projecte i ara que l'hem finalitzat, doncs hem cregut que era el moment idoni, a les portes de la Candelera, de fer la inauguració oficial.  A més, ha estat un privilegi poder comptar amb el suport de la Generalitat, amb la Vicepresidenta del Govern", subratlla Martí.
L'acte també va comptar amb la presència del Delegat al Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, Jordi Souto, director general de l'Administració Local, i Ma Rosa Peig, directora dels Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre.  També van assistir els regidors de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

El Parc és un dels projectes històrics per a la vila que suposa la recuperació d'un espai verd al cor del municipi perquè hi pugui gaudir tothom. Aquest projecte que ha tingut un pressupost de 417.283,06 euros ha estat finançat al 50% pel fons FEDER (Fons de Desenvolupament Europeu Regional) i l'altre 50% l'ha aportat l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.


respostes a "Joana Ortega inaugura el Parc del Bon Repòs"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,87 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007