Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar a Facebook

11 . Jul, 2014 a les 09:59
per gfigueres a Ajuntament
2804 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ja està a Facebook. D'aquesta manera, l'Ajuntament vol informar als ciutadans d'una manera més fresca, directa i guanyant amb immediatesa. A més, "el Facebook com a Xarxa Social facilita el feedback en la comunicació" per aquest motiu des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar segons el regidor de Comunicació, Albert Medrano, ha considerat que "és una una eina molt important per fer difusió dels actes o esdeveniments i notícies locals, i alhora fer que l'usuari pugui interactuar en el dia a dia de la nostra població". Així a través de la fanpage del Facebook, l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar fa una crida a la participació a tots els caleros i caleres perquè segueixin la informació, però que a més, facin les seves propostes i suggeriments per al municipi.


respostes a "L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar a Facebook"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007