Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Gas Natural reprèn les obres al municipi

04 . Oct, 2013 a les 13:53
per otomas a La notícia del dia
2043 reproduccions
Durant el mes d'octubre es reprendran les obres de Gas Natural. Primer es realitzaran les escomeses i el 21 d'octubre es començarà les obres de la xarxa.
I és que durant els mesos d'estiu  s'ha realitzat una aturada de les obres per tal de no perjudicar ni als comerços ni als visitants que escullen la Cala com a destí vacacional. Un acord pres entre Gas Natural , l'Ajuntament de l'Ametlla, i els comerços de la localitat. Segons l'empresa gasista, inicialment hi ha 10 escomeses per fer, que suposen unes tres setmanes de feina. Aquestes tindran lloc a Avda. Part de Cala, 8, Avda. Part de Cala, 10, Avda. Part de Cala, 16, Miguel de Cervantes, 20, Llibertat, 61, Major, 2, connectat per Sant Antoni, Pau Casals, 35, Pau Casals, 45, Perelló, 14. Les escomeses impliquen obrir només un petit quadre del carrer davant de la finca que es connecta i fer l'escomesa sobre la xarxa ja existent.

"Durant les primeres setmanes d'octubre es duran a terme les escomeses, i es realitzaran les obres de més magnitud de cara al 21 d'octubre. És un acord que vàrem contraure amb l'empresa  i els comerços,  i que així s'ha complert. L'important és que tot i l'aturada es compliran el terminis establerts",  Andreu Martí, l'alcalde de l'Ametlla de Mar.

El primer tram que farà Gas Natural, a partir del 21 d'octubre, com a continuació de la xarxa ja feta, és a la zona dels carrers: Pont, Llibertat, Rentador, Ponent, Galetet i Racó. Aquest tram és d'uns 310 metres, aproximadament,  i donarà servei a 11 finques i 19 usuaris. A continuació es farà el tram del carrers Andreu Llambric, Benidorm, Francesc Labadie i Sant Roc. Aquest tram és d'uns 340 metres, aproximadament, i donarà servei a 12 finques, i 22 usuaris.

La resta de xarxa pendent són trams més curts: Carrer Miramar, Plaça Nova, Carrer Gavina i Colom, Carrer Filadors, Carrer Francisco Rodriguez, Carrer Drassanes i Carrer Pou. Es treballara simultàniament, segons l'empresa, en aquestes dues obres més llargues, i una altra de les curtes, d'acord amb l'Ajuntament. D'aquesta forma, segons Gas Natural, s'arribarà  a temps per donar servei als clients pendents, abans que arribi el fred, però sense tenir mai més de dues obres obertes alhora.respostes a "Gas Natural reprèn les obres al municipi"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 939,37 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007