Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Biblioteca Dr. Frías amplia el servei els dissabtes

21 . Jul, 2011 a les 12:18 | 00:01:57
per gfigueres a La notícia del dia
2124 reproduccions
La Biblioteca Dr Frías de l'Ametlla de Mar amplia el servei obrint els dissabtes de deu del matí a una i mitja de la tarda. Des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Eva del Amo ha remarcat que aquesta ampliació horària respon a la demanda dels usuaris per poder gaudir més hores d'aquest servei. Aquest canvi, s'aplicarà a partir d'aquest dissabte, 24 de juliol, sumant-se a l'horari habitual entre setmana, que és de deu del matí a dues de la tarda, i de cinc i mitja a nou del vespre.

"Hem reestructurat la jornada de les dos bibliotecàries per tal de poder oferir aquest servei els dissabtes. Aquesta mesura respon a la demanda dels usuaris que trobaven a faltar aquests servei en cap de setmana", Eva del Amo és la regidora de Cultura, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

La Biblioteca Dr. Frías compta amb un alt volum de visites i usuaris; de fet del gener al juny d'aquest any la biblioteca ha rebut 14.874 visites. A més, cal tenir en compte que l'any 2010 es van registrar 25.300 préstecs. I és que la Biblioteca, a més del servei de préstec de llibres, CD's i DVD's també hi ha la possibilitat de connexió a Internet de manera gratuïta a través dels quatre ordenadors o connectant-se via Wifi.

La Blibioteca Dr Frías, forma part de la Xarxa de Biblioteques de Catalunya; per tant disposa del préstec interbibliotecari. És a dir, que si un usuari necessita un llibre, CD o DVD que no esta a la biblioteca de l'Ametlla es sol·licita a una altra biblioteca de la Xarxa que el tingui.

Finalment, des de l'Ajuntament, la regidora de cultura ha subratllat que des del consistori, tot i la reducció de recursos, s'intentarà continuar promocionant activitats a la Biblioteca.


respostes a "La Biblioteca Dr. Frías amplia el servei els di..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007