Màx: º C, mín: º C

En directe

Àgora

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès públic

29 . Jul, 2010 a les 09:24
1884 reproduccions
- Fecsa Endesa  informa  als seus clients que realitzarà  treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució, motiu pel qual és tallarà el subministrament elèctric, dijous dia 29 de juliol  de les set a les  nou del mati als següents sectors:
Carrer Benidorm, Francesc Labadie, Josep Pijoan, Mar, Miguel de Cervantes, Ramon i Cajal, Bruch, Jacint Verdaguer, Llibertat, Països catalans, President Lluis companys, Sant Joan, Passeig Marítim i carretera del Plate.
Fecsa Endesa us demana disculpes per les molèsties ocasionades.

-  La Penya Barcelonista de l'Ametlla de Mar informa de que està organitzant el desplaçament a Barcelona per assistir al partit de futbol trofeu Joan Gamper que disputaran els equips del F.C. Barcelona i l'A.C. Milà, el dia 25 d'agost.
Les entrades tenen un descompte del 15% sobre el preu de venda al públic.
Tota persona interessada pot passar pel local de la Penya Barcelonista, situat al carrer del Mar, núm. 22, els dimarts i dijous, de 18,00 H. a 19,00 H.
El termini per fer la reserva i pagament de les entrades finalitza el dia 5 d'agost.

- La regidoria de treball i formació de l'ajuntament de l' ametlla de mar informa que properament s'iniciarà al Telecentre un curs d'auxiliar d'infermeria en geriatria de 300 hores de durada,  adreçat a les persones aturades i subvencionat.
Tota persona interessada pot passar a inscriure's o demanar més informació al Telecentre o bé trucar al 977457269.

- L'àrea municipal d'esports informa que el proper dissabte 31 de juliol es durà a terme la 7a edició del vòlei platja 2x2 a partir del es 11h del mati. Tots els interessats heu de formalitzar l' inscripció a l'oficina del poliesportiu abans del dijous dia 29 juliol.
Recordem que les places son limitades.
 

- La regidoria de festes comunica que el dijous dia 29 de juliol, a les 22h., a la plaça del mercat, encetem les nits de cinema a la fresca amb la pel·lícula Avatar.

 - L'àrea d'esports informa que aquest diumenge 1 d'agost a la Plaça Nova hi ha  demostració de Gimnàstica Rítmica a partir de les 22:30h.

-L'àrea de festes de l'ajuntament de l'ametlla de mar informa que aquest divendres 30 de juliol a les deu i mitja de la nit i a la Plaça Joan Miró hi ha el concert de la banda municipal de música de l'EMMA.

- El Patronat de Turisme informa que les visites guiades gratuïtes a les fortificacions de l'Ametlla de mar, estan previstes de l'1 de juliol al 15 de setembre a les set els dimarts i dijous en català i castellà respectivament.
Les passejades històriques per l'Ametlla de mar, estan previstes de l'1 de juliol al 15 de setembre a les set, els dilluns i divendres (català), dimecres ( castellà). Prèvia inscripció a les oficines de Turisme.

-Telèfon CAP (centre d'assistència primària)  977 49 35 14   /  977 49 38 49
Cap provisional  al  carrer d'hort d'Albacar, a Ribes Altes, al costat del
CEIP Sant Jordi.
-Telèfon del SUM 977 45 70 00 (servei d'urgències municipals) .
-Farmàcia de guàrdia del 24 al 30 de juliol es la de A.Aytés.


respostes a "Comunicats d'interès públic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,36 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 96
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007