Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els alumnes de 5è de primària de l'Escola Sant Jordi realitzen un taller sobre l'assetjament escolar

09 . Mar, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1701 reproduccions
Aquest dimecres, l'associació cultural Teatre de Maleta ha ofert un taller sobre l'assetjament escolar als alumnes de 5è de primària de l'Escola Sant Jordi. El taller ha consistit en dues sessions de dues hores cadascuna, en les que els alumnes han pogut conèixer de primera mà la realitat que es genera al voltant d'un fenomen com l'assetjament escolar, conegut com a ‘bullying'.

La primera sessió del taller s'ha dedicat a «reflexionar sobre el tema i a aclarir conceptes», i a la segona s'ha entrat més en matèria i «s'han realitzat una sèrie de dinàmiques en grup sobre casos reals de bullying» ha explicat Fàtima Garcia, directora del centre. «Una experiència molt positiva pels alumnes i pel centre» que ha servit per conscienciar, informar i fer reflexionar a l'alumnat sobre el pes que té, avui en dia, l'assetjament escolar a la societat.

L'objectiu principal del taller ha estat reflexionar sobre les pròpies idees, vivències i creences dels alumnes. I sobretot, saber entendre i diferenciar l'assetjament escolar en els diferents vessants psicològics, físics i socials. Una temàtica força concurrent entre els preadolescents, que preocupa i pateixen la majoria d'escoles, i que «s'ha de conscienciar, perquè hi ha coses que comencen com una broma i és una broma quan tots s'ho passen bé. Si hi ha un que no s'ho passa bé, ja no és una broma» ha remarcat Garcia.


respostes a "Els alumnes de 5è de primària de l'Escola Sant ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 422,22 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 126
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007