Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Junta Directiva Futbol

10 . Jul, 2015 a les 12:37
per fcallau a La notícia del dia
1311 reproduccions
La Junta del futbol sortint satisfeta per deixar el club sanejat
Després de presentar la dimissió, valoren positivament el fet de mantenir un plantilla amb pocs ingressos, gent de casa i haver salvat la categoria.

La Junta directiva, sortint de la secció esportiva de la SCER de l'Ametlla de Mar que té sota la seva responsabilitat el 1r equip de futbol i el juvenil de La Cala, ha fet balanç de la temporada i també del seu mandat.
Cal recordar que després dels tres primers anys, la Junta directiva encapçalada per Joel Solé va presentar la seva dimissió, fet que ha obligat a la SCER de l'Ametlla de Mar a obrir procés electoral només per aquesta secció.
Segons el mateix Joel Solé, president sortint, "jo no em vaig presentar com a president. Van haver-hi uns problemes els primers sis mesos i la resta de la junta em va escollir a mi. Jo m'havia presentat només per ajudar, però em va tocar fer de president. Arribat aquest moment vam pensar que ja no podíem aportar res més al futbol i quan penses això més val que entri gent i aporti noves idees i nous conceptes".
Solé ha explicat que han estat moltes hores de dedicació i esforç al club i tot i que ja l'any passat tenien intenció de plegar, no ho van fer perquè encara es devien diners a jugadors i entrenadors. Segons Solé, estan satisfets per haver pogut posar a la pràctica el seu projecte de confeccionar un plantilla formada per jugadors de casa, destacant que ha estat el període de la història recent en què més jugadors del juvenil han debutat amb el 1r equip. Una altra de les satisfaccions, diu, ha estat poder salvar la categoria en les 3 temporades que han estat ells, tot i la marxa de jugadors, més enllà de criticar la manca d'implicació d'una part dels jugadors en els entrenaments, fet que en molts partits ha portat a notar la manca de preparació.
Pel que fa a l'apartat econòmic, Solé destaca el gran esforç que s'ha hagut de fer per tirar l'equip endavant i afegir ingressos als 18.000 € de subvenció que reben de l'Ajuntament, motiu pel qual s'han hagut de prendre algunes decisions impopulars i reduir les remuneracions dels jugadors però que, al final, els ha estat possible deixar el club amb dèficit 0 al final de les tres temporades. Segons Joel Solé, "la junta que entri es trobarà un equip que els diners que tindrà serà per a gastar ells i no per a pagar coses de la junta anterior. Molts clubs, alguns de primera divisió, es voldrien trobar en aquesta situació. Naltros ho hem aconseguit a base de lluita, de serietat i de prendre decisions que no han estat populars però de les que ens en fem responsables, ja que sinó no haguéssim pogut arribar a aquest punt".
En l'àmbit social Solé s'ha lamentat de la poca gent que va al camp i  que molta gent evita fins i tot pagar l'entrada, per acabar dient que han aportat serietat al club, que no s'han deixat influenciar per l'exterior i han deixat un club sanejat que no deu res, ni de les juntes anteriors.
A hores d'ara hi ha una única candidatura presentada. Si no se'n presenta cap més, serà oficial el pròxim 15 de juliol.


respostes a "Junta Directiva Futbol"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 157,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007