Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Gimnàstica Rítmica a la Plaça Nova

29 . Ago, 2014 a les 12:58
per gfigueres a Ajuntament
1844 reproduccions
Gimnàstica Rítmica a la Plaça Nova

La Secció de Gimnàstica Rítmica, Àrea Municipal d'Esports (AME), de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, ha preparat una demostració per aquest divendres al vespre, a les 22:30h, a la Plaça Nova. Aquesta mostra permetrà gaudir de més d'una vintena d'actuacions amb diversitat de disciplines. Una demostració d'accés totalment gratuït que permetrà veure el treball de la trentena de gimnastes durant el campus d'estiu. Aquestes actuacions també seran un aperitiu del que tenen preparat des de la Secció de Gimnàstica Rítmica per a les competicions d'aquesta nova temporada a partir de l'octubre.
"En aquestes actuacions veurem des de les meves petites que comencen a practicar gimnàstica rítmica fins les grans que competeixen. Esperem que molta gent s'animi i vingui a donar suport a les gimnastes" explica Tere Llambrich, Secció de Gimnàstica Rítmica de l'AME.
Des de la Secció de Gimnàstica Rítmica de l'AME es competeix a nivell escolar però també es a nivell federat. De fet, després dels bons resultats de la darrera temporada hi ha grups que han pujat de categoria i, per tant, "hauran de treball de valent",  segons subratlla Tere Llambrich.


respostes a "Gimnàstica Rítmica a la Plaça Nova"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007