Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Síndic a l'Ametlla de Mar

07 . Jun, 2013 a les 09:31
per gfigueres a La notícia del dia
2158 reproduccions
El Síndic de Greuges de Catalunya actua com organisme supervisor i col·laborador de l'Administració per tal de vetllar per un bon funcionament.
Aquest dijous 6 de juny l'equip del Síndic de Greuges de Catalunya va atendre a veïns de l'Ametlla de Mar a l'edifici Bahia Blanca.
La funció del Síndic és atendre les consultes i queixes del ciutadans en contra d'actuacions de l'Administració públics o d'empreses que presten serveis d'interès general com la llum, l'aigua, i el gas. I és que el Síndic de Greuges de Catalunya actua com organisme supervisor i col·laborador de l'Administració per tal de vetllar per un bon funcionament.
"El Síndic es desplaçar per donar un servei de proximitat. El Síndic té la seu institucional a Barcelona i malgrat que les noves tecnologies ens permeten adreçar-se al síndic a través de correu electrònic, i , a més, hi ha el servei postal i el telèfon desplaçar-nos ens fa escoltar personalment les consultes. És un projecte que vàrem encetar fa dos anys i que ens permet desplaçar un equip d'atenció a dos municipis cada cap de setmana" , explicava Jordi Sànchez, Adjunt General del Síndic.
Per tal de contactar amb el Síndic es pot fer a través de telèfon al 900 124 124 o via correu electrònic al síndic@síndic.cat.


respostes a "El Síndic a l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,65 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007