Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès

22 . Gen, 2013 a les 13:32
1886 reproduccions
LA PARROQUIA COMUNICA QUE A PARTIR DEL DILLUNS 28 DE GENER ÉS POSARAN A LA VENDA LES ATXES I CANDELES QUE ENGUANY SON DE MILLOR  QUALITAT, PER A LA PROCESSÓ DE LA CANDELERA.


LA REGIDORIA DE FESTES COMUNICA A TOTA PERSONA INTERESADA EN ADQUIRIR UN PALCO DEL POLIESPORTIU PER LES FESTES DE LA CANDELERA, QUE DES DE DILLUNS DIA 21 FINS A DIJOUS DIA 24, PODEN PASSAR DE 10 A 2h DEL MATÍ PER LA REGIDORIA DE FESTES, AL SEGON PIS DE L'AJUNTAMENT.  
RECORDEM QUE S'HA DE DONAR EL NOM I EL DNI DE LA PERSONA QUE S'APUNTI.
EL SORTEIG DE PALCOS SERÀ DIJOUS DIA 24 DE GENER, A LES 7.30 DE LA TARDA A LA SALA DE LA SOCIETAT.


LA REGIDORIA DE FORMACIÓ I TREBALL DE L'AJUNTAMENT DE L ‘AMETLLA DE MAR COMUNICA QUE EL PROPER DIVENDRES 25 DE GENER  AL TELECENTRE , A PARTIR DE LES 10.30H, HI HAURÀ UNA XERRADA INFORMATIVA SOBRE QUÈ PUC ESTUDIAR I COM S'ESTUDIA A LA UOC (UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA).

L'ASSEMBLEA NACIONAL DE CATALUNYA I L'ASSOCIACIÓ DE MUNICIPIS PER LA INDEPÈNDENCIA DE CATALUNYA, FAN UNA CRIDA A LA MOBILITZACIÓ CIUTADANA  PER CONCENTRAR-SE EL DIMECRES DIA 23 DE GENER  A  LES 7h   DE LA TARDA  DAVANT DE L' AJUNTAMENT, AMB MOTIU DE L'APROVACIÓ AL PARLAMENT DE LA DECLARACIÓ DE SOBIRANIA DEL POBLE CATALÀ.


 LA REGIDORIA DE FESTES INFORMA QUE A PARTIR DE DIVENDRES DIA 25 I FINS EL DIJOUS 31 DE GENER A L'OFICINA DE RECAPTACIÓ DE L'AJUNTAMENT, ESTARÁN A LA VENDA ELS ABONAMENTS,   TIQUETS DE DINARS I ENTRADES DE TEATRE  DE  LA  FESTA  DE  LA  CANDELERA.


LA PENYA BARCELONISTA DE L'AMETLLA DE MAR CONVOCA A TOTS ELS SEUS SOCIS A L'ASSEMBLEA GENERAL QUE TINDRÀ LLOC EL PROPER DIUMENGE, DIA 27 DE GENER, A LES 11,30H EN PRIMERA CONVOCATÒRIA I A LES 12,00H EN SEGONA CONVOCATÒRIA, AL LOCAL SOCIAL DE LA PENYA BARCELONISTA, SITUAT AL CARRER DEL MAR, NÚM. 22.

LA TIRADA AL PLAT DE LA CANDELERA, ES CEL·LEBRARÀ EL DILLUNS DIA 4 AL CAMP DE TIR "PUNTA CALDA", LA TIRADA ES DE CAIRE LOCAL I SOCIAL I S'HA DE PORTAR LA DOCUMENTACIÓ EN REGLA PER PODER PARTICIPAR, HAURÀ ESMORSAR A UN PREU POPULAR.
EL DISSABTE DIA 9 DE FEBRER ES REALITZARÀ EL CAMPIONAT DE CAÇA MENOR AMB GOS, ORGANITZAT PER LA SOCIETAT DE CAÇA "LA CALA", LA PROBA ES REALITZARÀ AL COTO DE PONS I PER INSCRIURES S'HAN DE FICAR EN CONTACTE AMB QUALSEVOL MEMBRE DE LA JUNTA DIRECTIVA.  


LA BANDA DE LA CALA PRESENTA PER AQUEST DIUMENGE DIA 27 DE GENER A LES 12h DEL MIGDIA A LA SALA DE LA SOCIETAT EL CONCERT DE CANDELERA

 EL GRUP ESCÈNIC DE LA SCER  PRESENTA L'OBRA DE TEATRE DE MARC CAMOLETI, " NO ET VESTEIXES PER SOPAR" .LES REPRESENTACIONS TINDRAN LLOC AQUEST DISSABTE DIA 26 DE GENER A LES 10H DE LA NIT I DIUMENGE DIA 27 A LES 7H DE LA TARDA, A LA SALA DE LA SOCIETAT.


L'ÀREA MUNICIPAL D'ESPORTS COMUNICA ELS ACTES ORGANITZATS   PER AQUEST CAP DE SETMANA I DURANT LES FESTES DE LA CANDELERA  

DIVENDRES 25 DE GENER; 17.00 H. AL POLIESPORTIU, OLIMPÍADA D'ATLETISME

DISSABTE 26 DE GENER; 10.00 H. AL CEM LA CALA, CAMPIONAT COMARCAL DE NATACIÓ

DISSABTE 26 DE GENER; 15.30 H. AL POLIESPORTIU, FINALS COPA CANDELERA FUTBOL SALA

DIUMENGE 27 DE GENER; 17.00H. AL POLIESPORTIU, FESTIVAL ESPORTIU CANDELERA 2013

DISSABTE 2 DE FEBRER; 11.30 H. AL CAMP DE LA CALA, PARTIT DE FUTBOL DE LLIGA: JUVENIL A DE LA SCER L'AMETLLA DE MAR I LA UE RAPITENCA B.

DISSABTE 2 DE FEBRER; 16.30 H. AL CAMP DE LA CALA, PARTIT DE LLIGA ENTRE EL 1ER EQUIP DE LA SCER DE L'AMETLLA DE MAR I EL AT MÓRA LA NOVA.

DIUMENGE 3 DE FEBRER; 16.30 H. AL CAMP DE LA CALA, PARTIT DE LLIGA ENTRE EL JUVENIL B DE LA SCER DE L'AMETLLA DE MAR I EL CE EL PERELLÓ.

DILLUNS, 4 DE FEBRER; 10.00 H. AL CAMP DE TIR DE PUNTA CALDA, TIRADA AL PLAT DE CANDELERA ORGANITZADA PEL CLUB DE TIR LA CALA.


L'ASSOCIACIÓ DE JUBILATS L'ESTANY COMUNICA ALS SEUS SOCIS QUE A PARTIR DEL DIA 28 DE GENER ÉS POSARAN AL COBRAMENT DE 4 A 6:30H DE LA TARDA AL CASAL D'AVIS LES QUOTES DE L'ANY 2013.  
A L'HORA DE FER EL PAGAMENT SE'LS HI FARÀ ENTREGA D'UN OBSEQUI.
 
LA REGIDORIA DE FESTES INFORMA A TOTS ELS INTERESSATS EN PORTAR EL BAR PER LES FESTES DE LA CANDELERA, QUE FINS DIMARTS DIA 22 DE GENER, PODEN PASSAR A RECOLLIR LES BASES PER L'OFICINA D'ATENCIÓ AL CIUTADÀ DE L'AJUNTAMENT.
LA SUBHASTA ÉS FARÀ EL DIMECRES 23 DE GENER A LA 1H DEL MIGDIA.


LA PENYA BARCELONISTA DE L'AMETLLA DE MAR ORGANITZA UN VIATGE EL DIUMENGE DIA 27 DE GENER PER ASSISTIR AL PARTIT DE LLIGA ENTRE EL F.C. BARCELONA I L'OSASUNA DE PAMPLONA.
ELS PREUS AMB L'AUTOBÚS INCLÒS ÉS DE 10€ PELS SOCIS MENORS DE 14 ANYS I 25€ PELS NO SOCIS.
I DE 55€ PER LA RESTA DE SOCIS I DE 65€ PELS NO SOCIS.

LA SCER COMUNICA LA  PEL·LÍCULA EN  CARTELLERA   PER    DIVENDRES DIA 25 DE GENER A  LES 10H DE LA NIT  A  LA SALA DE LA SOCIETAT    : "SKYFALL, 007  ". AMB DANIEL CRAIG COM A JAMES BOND I JAVIER BARDEM.LA TAQUILLA OBRIRÀ A LES 9:30h DE LA NIT
 
S'INFORMA  A TOTS ELS INTERESSATS EN PARTICIPAR AL  II CONCURS DE DJ'S PER LES FESTES DE CANDELERA 2013 DE L'AMETLLA DE MAR  QUE PODEN  PASSAR PEL SEGON PIS A LA REGIDORIA DE FESTES DE L'AJUNTAMENT  PER INSCRIURE'S.FINS EL 23 DE GENER 2013

LA REGIDORIA DE FESTES INFORMA A TOTS ELS INTERESSATS EN PORTAR EL BAR PER LES FESTES DE LA CANDELERA , QUE FINS DIMARTS DIA 22 DE GENER, PODEN PASSAR A RECOLLIR LES BASES PER L'OFICINA D'ATENCIÓ AL CIUTADÀ , LA SUBHASTA ES FARÀ EL DIMECRES A LA 1H. DE MIGDIA

L'AJUNTAMENT DE L'AMETLLA DE MAR HA POSAT EN MARXA UN SERVEI PER A QUE ELS CIUTADANS PUGUIN ENVIAR QUALSEVOL INCIDÈNCIA QUE DETECTIN EN L'ÀMBIT DE LES INFRAESTRUCTURES, L'ESTAT DEL MOBILIARI URBÀ O LA SEGURETAT VIAL I CIUTADANA.
PER TAL MOTIU HA CREAT L'ADREÇA ELECTRÒNICA INCIDÈNCIES@AMETLLAMAR.CAT, TOT I QUE TAMBÉ ES POT TRUCAR PER TELÈFON EN HORARI D'OFICINA AL 977456000 EXTENSIÓ 1143.


LA DIRECCIÓ GENERAL DEL MEDI NATURAL RECORDA A TOTES LES PERSONES INTERESSADES, A CREMAR RESTES AGRÍCOLES, AL TERME MUNICIPAL DE L'AMETLLA DE MAR,  HAN DE COMUNICAR-HO A L'AJUNTAMENT I HAN DE PORTAR UN NÚMERO DE TELÈFON MÒBIL.


LA FARMÀCIA DE GUÀRDIA ÉS LA DE J.PEDROLA FINS EL 25 DE GENER 2013. A PARTIR DEL 26 DE GENER ÉS LA DE J.BORGES.   


respostes a "Comunicats d'interès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 453,14 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 101
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007