Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès

31 . Ago, 2012 a les 13:37
1767 reproduccions
L'Assemblea Nacional Catalana de L'Ametlla de Mar, La cala per la independència informa que s'han tancat les inscripcions per l'autobus organitzat des del municipi.
Encara s'ofereix la possibilitat d'anar a Barcelona amb els autobusos organitzats des de les Terres de l'Ebre. El preu és de 15 euros . Us podeu apuntar als representants de l'assemblea Local.
Data límit d'inscripció: 5 de setembre.

Es comunica al poble que aquest diumenge dia 2 de setembre tindrà lloc la cursa de 10 km la Cala del circuit Running Series.
La sortida tindrà lloc a la confraria de pescadors i transcorrerà per la carretera del port, passeig Marítim, Jacint Verdaguer, del Mar, Ramon i Cajal, Av.Amistat, Andreu Llambrich, Sant Joan, Batlle Pijoan , carretera del port i Plaça del Canó.
Es tallaran els carrers durant 20 minuts.
Demanem disculpes.

CEM La Cala comunica que del 3 al 9 de setembre es celebrarà a les instal.lacions el " Mulla't" per la lluita i la investigació de l'esclerosi múltiple. Per aquest motiu al complex esportiu hi ha jornada de portes obertes el divendres 7 de setembre .
Tothom podem col.laborar durant aquesta setmana . No hi falteu!!!!!!


La secció esportiva de la S.C.E.R de l'ametlla de Mar comunica a tots els aficionats al futbol que el proper dissabte 1 de setembre a les 12h hi ha partit amistós entre l'ametlla de mar juvenil B-Santes creus cadet B i diumenge 2 de setembre a les 18h l'Ametlla de Mar juvenil A-La Floresta juvenil.

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha posat en marxa un servei per a que els ciutadans puguin enviar qualsevol incidència que detectin en l'àmbit de les infraestructures, l'estat del mobiliari urbà o la seguretat vial i ciutadana.
Per tal motiu ha creat l'adreça electrònica incidències@ametllamar.cat, tot i que també es pot trucar per telèfon en horari d'oficina al 977456000 extensió 1143.

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar comunica que dimarts 4 de setembre a les 19h a la sala SCER hi haurà una reunió informativa sobre el transport escolar per a tots els pares.

L'agrupació d'Esplai Sant Jordi comunica que el proper diumenge 2 de setembre a les 18h a la sala de la SCER es farà una assemblea general de socis. Es prega assistència.

La direcció de l'escola de música convoca una a una reunió informativa per al curs 2012-2013, el dilluns dia 3 de setembre a les 17h a la sala d'actes de l'ajuntament ( baixos).

L'associació de jubilats l'Estany comunica que el consell comarcal organitza pel dia 22 de setembre Aldover la XVII Trobada de gent gran.
Per més informació podeu passar pel Casal d'avis a partir de setembre.  

Exposició col·lectiva de pintors al Centre d'interpretació de la pesca fins al 31 d'agost .
Horari : de dilluns a diumenge de 10 a 14 i  de 17 a 21:30 h.

La direcció General del Medi Natural recorda que no es pot fer foc per cremar restes agrícoles fins nou avís.

La farmàcia de guàrdia fins al 31 d'agost és la de J. Pedrola. A partir de l'1 de setembre és la de J. Borges.


respostes a "Comunicats d'interès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 750,82 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 56
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007