Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Concert del Quartet de Saxos Limnos

16 . Ago, 2012 a les 12:19
per gfigueres a La notícia del dia
2658 reproduccions
Aquest dimecres, 15 d'agost, a les nou de la nit, a la plaça nova, el Quartet de Saxos Limnos va oferir un concert que no va deixar ningú indiferent. I és que aquesta formació de saxofonistes consolidada porta tocant des del 2006. A més, van quedar  terceres de l'edició 2010 del Concurs de Quartet de Saxos Yamaha que aplega músics d'arreu del món.

Les caleres Fàtima Hidalgo, saxo soprà, i Núria Brull, saxo baríton, són el 50% de Limnos que es complementa amb l'Esther Sabaté, saxo alt, i Elena León, saxo tenor. Dimecres, però, Patrícia Martínez va substituir a la Núria Brull en aquest concert.

"Tenim diferents tipus de saxo i aconseguim diversitat de tonalitats que omplen molt. Normalment sorprèn al públic que un grup reduït tingui aquesta capacitat.", explica la calera Fàtima Hidalgo.

Pel que fa al repertori Limnos va escollir una primera part que començarà amb Sevilla, d'Albéniz, seguirà el Quatour , de Dvorak, del que tocaran tres moviments Allegro ma non troppo,  Lento, i Vivace ma non tropo. Acabà la primera part la peça Deguy Jazz, de Lochu.

Pel que fa a la segona part, el tango va prendre el protagonisme. Començà amb Piazzola i Històries del Tango (Bordel, Cafè, Night Club). Rodeando de Salleras va seguir el repertori. Limnos fva finalitzà el concert amb el Tango virtuoso, de Escaich.

Les  melodies de les saxofonistes del Quartet de Saxos Limnos recorren els escenaris de Catalunya durant l'estiu. De fet les darreres setmanes han actuat a Sitges, el dimarts van actuar a l'Ampolla i el dimecres a l'Ametlla de Mar.


respostes a "Concert del Quartet de Saxos Limnos"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,74 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 185
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007