Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès públic

04 . Jun, 2010 a les 13:05
1380 reproduccions
- Es  comunica que demà dissabte a partir de les vuit de la tarda no es podrà aparcar als carrers on es fan les catifes de corpus : Plaça Església, carrer Bruch, Andreu Llambrich, Libertat, Prim i Plaça nova.

- L'Institut Mare de Déu de la Candelera informa que està obert el període de matriculació  per a l'ESO del 7 a l'11 de juny . Per a més informació podeu passar per la secretaria del centre.

- La societat de caça "la cala" organitza una conferència   dissabte dia 12 de juny, a les 10:30h del matí, al centre d'interpretació de la pesca, adreçada a tots els socis i   persones interessades :
" Repoblació del conill ".
Presentació del programa de gestió del conill al coto de la cala
La ponència anirà a càrrec de:
Jordi Cabré Cervelló, veterinari i gestor cinegètic.
Pere Lopez, Bioleg de la federació catalana de caça.
Josep Mulet, President del coto de caça de Nulles.
Ramon Alsina, President del coto de caça de Mont-Roig del Camp.

- La Parroquia comunica que diumenge dia 6 de juny, la missa serà a les set de la tarda, a continuación tindrà lloc la processó de corpus amb tots els nens i nenes de la primera comunió.
- La societat de caça "la cala", comunica què  el proper dia 19 de juny es celebrarà el campionat territorial de Sant Hubert 2010, qui vulgui participar ha d'anar a les 7h del matí al coto de pons de calafat. La documentació que s'ha de portar és la següent:
· Loe - cartilla sanitària gos
· Tarjeta federativa
· Seguro
· Llicència caça
· Permis armes
· Societat
· Fotocòpia DNI
El preu de l'inscripció serà de 35'00€. Tant la documentació com l'inscripció es tindrà que portar el mateix dia del campionat.

- La regidoria de festes comunica que la pel·lícula en cartellera per divendres, 4 de juny, a les 22:30 h a la sala de la societat és: "Cómo entrenar a  tu dragón ".

- La societat esportiva i recreativa de l'ametlla de mar comunica que la sessió de ball d'aquest dissabte 5 de juny estarà amenitzada pel duo Els Tímids a partir de les onze i mitja de la nit.

- Degut a l'organització aquest cap de setmana de les catifes de corpus i per tal que no es perdi aquesta tradició, l'ajuntament anima a tot el poble a participar col·laborant i ajudant amb la seva confecció a qualsevol de les agrupacions de veïns.

- El Patronat municipal de Turisme comunica que les visites guiades a les fortificacions per aquest cap de setmana estan previstes per aquest diumenge 6 de juny a les deu del mati.  Prèvia inscripció a l'oficina de turisme.

- Cornetes i tambors comunica que iniciaran cursos de percussió i corneta a partir dels 6 anys. Els interessats poden passar els dimarts i dimecres a partir de les vuit de la tarda per l'institut.
 
- L'Ajuntament comunica que fins divendres 4 de juny es pot visitar pel matí de 10 a 11 h i per la tarda de 19 a 20 h., la piscina coberta municipal.

- L'Ajuntament comunica que dissabte 5 de juny a les sis i mitja  de la tarda al centre d'interpretació de la pesca  hi ha un acte informatiu :
els combats ecologistes i antinuclears a les Terres de l'ebre . intervindran Xavier Garcia , periodista autor de " Catalunya es revolta " i Santiago Vilanova , periodista ecologista i consultor ambiental

- La llar d' Infants Municipal Xerinola informa que el període de matriculació per al curs 2010/11 començarà el dia 7 de juny, fins al 11 del mateix mes , ambdós inclosos
Per formalitzar la matricula caldrà que us adreceu al centre amb la documentació següent:
Fotocòpia llibre vacunacions on figurin les dosis de vacunes amb les dates corresponents
Quan no es tingui el carnet de vacunacions cal presentar un certificat mèdic oficial on constin les dosis de vacuna rebudes amb les dates corresponents.
Si les nenes o els nens no han estat vacunats per contraindicació mèdica o per altres circumstancies, cal presentar un certificat mèdic justificatiu.
Informe mèdic descartant malalties infecto-contagioses
Nº de compte
Telèfons de contacte
L'horari de recollida de la documentació, serà de les 15 a les 18 hores.

- L'Àrea Municipal d'Esports, informa que tots els equips interessats en jugar La Lliga de futbol – 7 durant el més de Juliol, han de passar a inscriure's pel poliesportiu municipal abans del dimecres 16 de Juny.

- L'associació de jubilats l'estany, organitza pel dia 16 de juny un viatge a Barcelona al teatre Tivoli per veure el musical.

" Hoy no me puedo levantar"

Per més informació podeu passar pel casal d'avis els dilluns, dimecres i divendres.

La sortida serà davant l'oficina d'informació a les cinc de la tarda.

- Telèfon CAP (centre d'assistència primària)  977 49 35 14   /  977 49 38 49
Cap provisional  al  carrer d'hort d'Albacar, a Ribes Altes, al costat del
CEIP Sant Jordi.
- Telèfon del SUM 977 45 70 00 (servei d'urgències municipals) .
- Farmàcia de guàrdia fins el 4 de juny es la de Joana Pedrola . I a  partir del 5 de juny i fins el 11 del mateix mes es la de Joan Borges.


respostes a "Comunicats d'interès públic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 751,04 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007