Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala, imatge del cupó de l'ONCE

22 . Des, 2010 a les 13:59 | 00:02:34
per gfigueres a La notícia del dia
2438 reproduccions

Si la grossa no ha esquitxat avui a l'Ametlla de Mar, demà tornarem a tenir una oportunitat amb el cupó de l'ONCE. El port pesquer de l'Ametlla de Mar serà la imatge d'aquest cupó prenadalenc. Aquesta iniciativa sens dubte constitueix una bona promoció turística per a la vila a nivell estatal. El Consell General de l'Organització Nacional de Cecs d'Espanya (ONCE), des de la seva Direcció de Comunicació e Imatge, fa tres anys, va enviar una carta a l'Ajuntament en la qual s'informava de la realització de col·leccions de cupons on s'inclourien imatges de municipis de més de 5000 habitants i menys de 10.000 i  es demanava la col·laboració del nostre consistori per ser imatge d'un cupó. L'alcaldia va donar la seva conformitat mitjançant el decret núm. 437/2007 i responen positivament via escrita a la proposta de l'organització. D'aquesta manera, es posà tot en marxa perquè el cupó d'aquest 23 de desembre mostrés la imatge de l'Ametlla.

En el marc d'aquesta col·laboració, el passat 15 de desembre, el director de Tortosa de l'ONCE, Francesc Xavier Zaragoza, va lliurar un quadre  del cupó amb la imatge de l'Ametlla de Mar a l'alcalde del municipi, Andreu Martí.

"Des de l'Ajuntament de l'Ametlla estem molt agraïts amb l'ONCE ja que és un honor i una magnífica promoció pel poble que el 23 de desembre la Cala sigui la imatge dels seixanta milions de cupons del dia", va explicar l'alcalde de l'Ametlla de Mar.

La iniciativa no té cap cost per a l'Ajuntament. Ara només queda que la sort ens acompanyi i algun calero sigui afortunat.


respostes a "La Cala, imatge del cupó de l'ONCE"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 787,71 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 0
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007